A FITOUT töretlenül fejlődik. Havas Dávid az új fejlesztési igazgató

A FITOUT csoport, a hazai irodakialakítási piac meghatározó szereplőjeként, az elmúlt években kiugró eredményeket ért el, a projektek volumenét jól jelzi, hogy a vállalat árbevétele 2016-hoz képest 2017-ben közel háromszorosára, 7,2 milliárd forintra nőtt. A jelentős feladatok megvalósítása érdekében a FITOUT csoport megerősítette a szakmai stábot, csapata közel 70 főre bővült 2018 áprilisára. 2017-ben már […]

A FITOUT csoport, a hazai irodakialakítási piac meghatározó szereplőjeként, az elmúlt években kiugró eredményeket ért el, a projektek volumenét jól jelzi, hogy a vállalat árbevétele 2016-hoz képest 2017-ben közel háromszorosára, 7,2 milliárd forintra nőtt. A jelentős feladatok megvalósítása érdekében a FITOUT csoport megerősítette a szakmai stábot, csapata közel 70 főre bővült 2018 áprilisára.

2017-ben már a vállalat több projektje összetettségében és volumenében jóval túlmutatott egy átlagos irodakiépítési munka jellemzőin. Ide sorolhatjuk a Balance Loft (bruttó terület: 7.500 m2) teljes épületrekonstrukcióját, illetve a City Gate (bruttó terület 25.000m2) közös területeket, elektromos és gépészeti rendszereket is érintő felújítását.

A cégcsoport dinamikus fejlődésével összhangban 2018 márciusában Havas Dávid fejlesztési igazgatóként csatlakozott a FITOUT csapatához. Dávid legfontosabb feladata lesz többek között a saját beruházásban megvalósuló Ferrum Irodaház (5.000 m2) projektvezetése és a tenderen elnyert Balance Hall (25.000 m2) generálkivitelezési munkáinak irányítása.

Dávid pályafutását a Strabagnál kezdte munkahelyi mérnökként; majd ingatlanfejlesztési tapasztalatait a Raiffeisen Ingatlannál szerezte meg, ahol projektmenedzserként dolgozott: legfontosabb munkái az Aréna Corner, a Momentum Irodaház és az Üllő Viktória Ipari Park voltak. A CBRE, mint a világ legnagyobb ingatlantanácsadó cége, 2014-ben megalapította Magyarországon a projektmenedzsment üzletágát, amely az elmúlt 4 évben Dávid vezetésével az egyik legfontosabb és legerősebb piaci szereplő lett.

„Nagy örömmel csatlakoztam a FITOUT családhoz, ahol a cég, illetve a munkatársak által képviselt vállalati filozófia, minőség és alkotó légkör garancia számomra, hogy itt az értékteremtés és a jó csapatszellem a legfontosabb tényezők. Karrierem során az ingatlanfejlesztés, illetve a komplex projektvezetési feladatok az érdeklődésem középpontjában álltak, így a FITOUT által vázolt elképzelések, tervek nagyon vonzóak számomra” – mondta Havas Dávid.

„A cégünk életében mindig is az alulról való építkezés koncepciójában hittünk, amelynek egyik fontos alappillére volt a dolgozói részvényprogram bevezetése. Azonban az elmúlt év eredménye, illetve a következő években várható ugrásszerű fejlődés megkívánta, hogy a cég fő tevékenységében (irodakiépítés) megszerzett rutint meghaladó, tapasztalt középvezető csatlakozzon hozzánk” – jegyezte meg Pálffy András, a FITOUT csoport egyik fő tulajdonosa.

„Dáviddal az elmúlt években számos sikeres projektet valósítottunk meg együtt (LeasePlan, Kinstellar, Citibank kiépítések), így meggyőződtünk arról, hogy Dávid a magas minőséget képviseli minden munkája során. Biztos vagyok abban, hogy a FITOUT fejlődése ezután is töretlen lesz, amely új és igényes projektek megvalósításában mutatkozik meg”  – tette hozzá Szűcs László, a FITOUT csoport másik fő tulajdonosa.

SOCIAL BOX