Hamarosan átadják a Mill Parkot a Soroksári úton

A Soroksári úton lassan elkészül a 36 ezer négyzetméteres irodakomplexum, amelynek egyik 17 ezer m2-es tömbjét teljesen kibérelte az IT Services Hungary, Magyarország legnagyobb infokommunikációs munkáltatója. Itt már az utolsó simításokat végzik, az irodakialakítás után már a bútorok is megérkeztek, így lassan jöhetnek az informatikusok is. A másik tömbben még javában zajlanak a fitout-munkálatok, de […]

A Soroksári úton lassan elkészül a 36 ezer négyzetméteres irodakomplexum, amelynek egyik 17 ezer m2-es tömbjét teljesen kibérelte az IT Services Hungary, Magyarország legnagyobb infokommunikációs munkáltatója. Itt már az utolsó simításokat végzik, az irodakialakítás után már a bútorok is megérkeztek, így lassan jöhetnek az informatikusok is. A másik tömbben még javában zajlanak a fitout-munkálatok, de ha minden csavar a helyére kerül, akkor összesen mintegy négyezer dolgozó munkahelye lesz a Mill Park.

Az irodaparkban egyedülálló mobil applikáció várja a bérlőket, akik így is kommunikálhatnak egymással, az épületüzemeltetőkkel, közösséget szervezhetnek, élettel tölthetik meg a komplexumot. Emellett számos megoldás jelzi, hogy a Skanska nagy hangsúlyt helyez a dolgozói jóllétre, amely mind fizikálisan, mind mentálisan az egészséges életmódra fókuszál.

Az egyik leglátványosabb szolgáltatás a dolgozók részére az az épületszárnyak által közrezárt,  5500 négyzetméteres park lesz, ahol az alkalmazottak kikapcsolódhatnak, vagy a kültéri tárgyalók egyikében dolgozhatnak. A multifunkcionális kert számos lehetőséget kínál, így például kültéri fitneszgépek, csocsó és pingpong lesz itt, valamint olyan tereket is kialakítanak, amelyek alkalmasak üzleti tárgyalásokra, kávézásra, de a dolgozók akár a teraszon is elfogyaszthatják az ebédjüket.

Számos terasz kap helyet az épületszárnyakban, ahonnan szép kilátás nyílik a városra. A Soroksári út felőli részen a Duna-völgy rajzolódik ki, illetve a Budai hegyek teljes panorámája feltárul, így aztán perspektívából  nem lesz hiány. Az Y generáció igényeinek megfelelően hatalmas kerékpártárolót, öltözőket és zuhanyzókat alakítanak ki, az utcán kerékpár szerviz és húsz darabos Bubi-flotta várja az ügyfeleket. Emellett a mélygarázsban elektromos töltőállomások is lesznek.

Az építkezés látogatásának apropója egyébként a Skanska hagyományos Munkavédelmi Hét eseménysorozata, amely felhívja a figyelmet a munkahelyi egészség és biztonság fontosságára. A Skanska munkavállalói és üzleti partnerei évente egy egész héten keresztül különböző programokba és tevékenységekbe kapcsolódhatnak be. Az idei év kiemelt témaköre az Egészség és Jóllét volt, így orvosi felmérés, elsősegély tanfolyam, a helyes testtartás és a számítógépes munkaállomások ergonómiájáról szóló workshop is  lezajlott a Skanska munkaterületein, székházukban pedig bringás reggelit és irodai jógát tartottak.

 „Minden egyes projektünknél megpróbáljuk a bérlőink fejével végiggondolni a számukra fontos szolgáltatásokat. Így terveztük meg a Mill Parkot is. Célunk, hogy olyan irodakomplexumot építsünk, mely inspiráló környezetet jelent bérlőinknek fókuszálva az emberekre és jóllétükre” – tette hozzá Herczeg András, a Mill Park projektmenedzsere.

SOCIAL BOX