Balance Hall néven egy nagyon okos irodaház épül a Váci úton

Már az alapkőletétel ceremóniájának helyszíne is jelezte, hogy a Balance Office Parkban hatalmas változások történtek az elmúlt három évben. A CPI irodaház-megújítási programja során a Balance Building teljesen újjászületett, a Balance Loft pedig divatos indusztriális atmoszférát teremt az ott dolgozók részére. Időközben létrejött egy 3 ezer m2-es, ősfás belső park, amely az ünnepségnek is otthon […]

Már az alapkőletétel ceremóniájának helyszíne is jelezte, hogy a Balance Office Parkban hatalmas változások történtek az elmúlt három évben. A CPI irodaház-megújítási programja során a Balance Building teljesen újjászületett, a Balance Loft pedig divatos indusztriális atmoszférát teremt az ott dolgozók részére. Időközben létrejött egy 3 ezer m2-es, ősfás belső park, amely az ünnepségnek is otthon adott, és rögtön egyfajta relaxációs hangulatot teremtett a résztvevőknek.

Gereben Mátyás, a CPI országmenedzsere is hangsúlyozta beszédében, hogy három évvel ezelőtt itt állva még nagy képzelőerő kellett ahhoz, hogy a felújított épületeket és az üde zöld parkot láthassuk magunk előtt. Azóta mindez valósággá vált, sikerült életet lehelni az irodaparkba, amelyet a bérlők is díjaznak, hiszen közel 100%-os bérbeadottsággal üzemelnek a felújított irodaházak.

Ez a kiváló mutató bátorította a CPI vezetőségét, folytatta Gereben Mátyás, hogy egy vadonatúj irodaházat is tervezzenek a területen, amely a tudatos épület koncepció szerint úgy lesz fenntartható és emberközpontú, hogy az itt dolgozó bérlők igényei alapján alakítják az ingatlan működését, az irodisták nyomon követhetik: hogyan lehet energiát megtakarítani, illetve folyamatosan optimalizálni az üzemeltetést. A környezet tiszteletben tartása mellett a modern technológiák adta lehetőségeket kihasználva szó szerint tudatosan fogják az épületet működtetni.

A Balance Hall bérlőinek irodai munkáját segíti majd a rugalmasan osztható és hatékonyan tervezhető alaprajz, vagy éppen a parkon belüli konferenciaterem. A költséghatékony üzemeltetés, a fenntartható és modern technológiák tudatos alkalmazása és a versenyképes ár-érték arány mind-mind vonzó alternatívát nyújthat a bérlők számára.

A Balance Hall szolgáltatásai az irodai élet komfortosabbá tételét, a szabadidő optimális eltöltését segítik majd elő.  Az épületek mentén a zöld oázis kiteljesedik, a meglévő park további relaxációs és sportolási lehetőségekkel bővül. A bérlők wifi-vel ellátott kültéri tárgyalókat, pihenőket, petanque pályát, ping-pong asztalt használhatnak, de a park alkalmas kötetlen rendezvények lebonyolítására is.

De ne feledkezzünk meg a CPI Humán Innovációs Programjáról sem, amelyet itt is bevezetnek majd. A program célja, hogy a bérlők az irodakomplexum területén vehessenek igénybe kényelmi szolgáltatásokat, mint például színházjegy vásárlás, ruhatisztító, kistermelői piac. A dolgozók részt vehetnek jóga, tai chi és egyéb rekreációs foglalkozásokon, vagy felfrissülhetnek egy masszázs során. A szervezési feladatokat, időpont foglalásokat az irodaházakban dolgozó humán recepciós látja el. 

Az irodapark központi elhelyezkedése révén tömegközlekedéssel és gépkocsival is könnyen megközelíthető, a helyszínen rendelkezésre álló kerékpártárolók és zuhanyozási lehetőség pedig az egészségtudatos bérlőknek nyújt alternatívát. Éttermek, kávézók, élelmiszerbolt, valamint az időszakosan kitelepülő kistermelői piac gondoskodik az irodakomplexumban dolgozók változatos étkezési lehetőségeiről.

SOCIAL BOX