Újjávarázsolták a Colliers ultramodern irodáját Kaliforniában

A Colliers piacvezető nemzetközi ingatlanügynökségként különösen figyel arra, hogy a munkahelyi környezete profizmust, elkötelezettséget és sikerorientáltságot tükrözzön. Ennek jegyében Los Angelesben is kreatív és hatékony megoldásokkal segítik az ügyfeleiket, hogy megvalósíthassák az elképzeléseiket és elérjék a céljaikat. Vagyis minden egyes belsőépítészeti elemet a win-win, a sikeres ügynökség-sikeres ügyfél filozófiája határoz meg. A tanácsadó vállalatot kettős […]

A Colliers piacvezető nemzetközi ingatlanügynökségként különösen figyel arra, hogy a munkahelyi környezete profizmust, elkötelezettséget és sikerorientáltságot tükrözzön. Ennek jegyében Los Angelesben is kreatív és hatékony megoldásokkal segítik az ügyfeleiket, hogy megvalósíthassák az elképzeléseiket és elérjék a céljaikat. Vagyis minden egyes belsőépítészeti elemet a win-win, a sikeres ügynökség-sikeres ügyfél filozófiája határoz meg.

A tanácsadó vállalatot kettős cél vezérelte, amikor felkérte a tervezőket, hogy teljesen alakítsák újjá a munkahelyüket. Egyrészt hatékonyabbá tették az irodát, miközben két emelet helyett egyetlen szinten rendezkedtek be, másrészt modernizálták a teret, amely jobban tükrözi a cég alapértékeit, valamint elősegíti a proaktív, vállalkozó szellemű munkastílust.

Az új idők és a rohamtempóban alakuló világtrendek hatásaként bevezették az ún. „the new workplace” modellt is, amely mind az alkalmazottak, mind az ügyfelek számára profibb és szofisztikáltabb megközelítést tesz lehetővé.

Az újjávarázsolt iroda progresszív, hatékony, elkötelezett és modern a technológiákat és a szolgáltatásokat tekintve. Már a belépés pillanatában érezhetjük, hogy itt tényleg minden áramvonalas és nagyvonalú, hiszen a világos, kényelmes és légies recepciós térből pompás kilátás nyílik az angyalok városára.

Különböző szobák sorakoznak a fogadó tér mellett, amelyek abszolút rugalmas térszervezést tesznek lehetővé, hiszen a behúzható falak segítségével az igényeknek megfelelő helyiségeket alakíthatnak ki. A szellős területek befogadóvá és vendégváróvá teszik az egész bérleményt, ahol bármilyen találkozó vagy esemény lebonyolítható.

Az újabb üvegablakok lehetővé teszik, hogy a munkahely középső magjába is természetes fény áradjon, így a lecsökkentett területű cellás helyiségek alig befolyásolják a transzparenciát. A sarkokban található helyiségek a megosztott munkaállomásoknak és a kollaborációs zónáknak adnak otthont. A munkaállomásokat elválasztó panelek is alacsonyabbak, így vizuálisan nyitottabbá válik a tér, és növekszik az átláthatóság. A világos faszerkezetek pedig – kontrasztban a tiszta és modern térrel – otthonosságot teremtenek.

SOCIAL BOX