Magánkórház nyílt a Buda Centerben

Új egészségügyi központ nyílt a Buda Centerben, merőben új funkcióval ruházva fel az 5900 négyzetméteres épületet. Két emelet hagyományos, nyitott irodatereit orvosi létesítménnyé alakították, itt fogadja pácienseit az Emineo Magánkórház. A járóbeteg-rendelők mellett két műtő, valamint egy- és kétágyas kórházi szobák segítik az ellátást és a felépülést. A műtétek utáni rehabilitációt is helyben biztosítják a […]

Új egészségügyi központ nyílt a Buda Centerben, merőben új funkcióval ruházva fel az 5900 négyzetméteres épületet. Két emelet hagyományos, nyitott irodatereit orvosi létesítménnyé alakították, itt fogadja pácienseit az Emineo Magánkórház. A járóbeteg-rendelők mellett két műtő, valamint egy- és kétágyas kórházi szobák segítik az ellátást és a felépülést. A műtétek utáni rehabilitációt is helyben biztosítják a központ tapasztalt orvosai és terapeutái.

A Buda Center a főváros szívében helyezkedik el, a kiváló megközelíthetőség magától értetődik. Emellett a közelben elérhető számos kényelmi szolgáltatás teszi még vonzóbbá a közelmúltban felújított épületet, amelynek bérlői között olyan cégek sorakoznak, mint az Aktuál Bau, az Estée Lauder, a Rádió1 és a Rewart.

„Amikor új bérlő költözik egy irodaházunkba, akkor a kiadott területet általában az ügyfél igényeinek megfelelően újítjuk fel és alakítjuk ki. Az Emineo magánkórházának megvalósítása azonban jóval több volt egy egyszerű „fit out”-nál, mivel az orvosi szolgáltatások többek között speciális felszereléseket, anyagokat és megoldásokat igényelnek. Mind a bérlő, mind pedig a bérbeadó részéről professzionális szakmai gárda működött együtt a kialakítás során, ennek is köszönhető, hogy sikerült határidőre átadni a bérleményt. Örömünkre szolgál, hogy a Buda Centerben üdvözölhetjük ezt a nagy presztízsű magánrendelőt, valamint hogy azon kevés irodaház egyikét tudhatjuk magunkénak, amelyek ilyen jellegű tevékenység ellátását is lehetővé teszik” – mondta Barabás Géza, az S IMMO magyarországi ügyvezetője.

SOCIAL BOX