Fantasztikus színek és minták az SAP irodaházában a Graphisoft Parkban

Az 5000 nm-es épület burkolása nagy feladat volt, viszont a fotókat látva bátran kijelenthetjük, hogy a Decor Floornak sikerült mindent a tervek szerint megvalósítani. A minőség a padlóburkolatok kiválasztása során is elsődleges szempont volt, így Milliken padlószőnyegek, Florim, valamint Cotto d’Este kerámia burkolatok mellett döntött a MádiLáncos Studio, melyek kiválasztásában, valamint kivitelezésében a Decor Floor […]

Az 5000 nm-es épület burkolása nagy feladat volt, viszont a fotókat látva bátran kijelenthetjük, hogy a Decor Floornak sikerült mindent a tervek szerint megvalósítani.
A minőség a padlóburkolatok kiválasztása során is elsődleges szempont volt, így Milliken padlószőnyegek, Florim, valamint Cotto d’Este kerámia burkolatok mellett döntött a MádiLáncos Studio, melyek kiválasztásában, valamint kivitelezésében a Decor Floor működött közre partnerként.

A szintek tematikáját a korábbi tárgyalónevekből (Puli, Komondor / Harcsa, Vidra / Uhu, Sárgarigó) alkotta a belsőépítészeti stúdió: a földszinten ásványkincsekből és földszínekből, az első emeleten hazánk vizeiből és azokhoz köthető színvilágból építkeztek. A legfelső szinten az égbolt színei, valamint ahhoz köthető elemek dominálnak. Ehhez kellett a padlóburkolatokat is igazítani.

A Milliken Naturally Drawn és Glazed Clay kollekciók mintázatait, eltérő színeit gondosan összeválogatva sikerült a MádiLáncos által megálmodott elképzelést a padlón megjeleníteni. A projekthez egyedileg festett szőnyegeket is gyártott a Milliken.

A Floor Gres egyik kiemelkedő kollekciója az Industrial, melybe az SAP kialakítása során is beleszerettek a belsőépítészek. Emellett a FloorGres egy másik kollekciója, a Cromtech, és Cotto d’Este Marmi et Pietre kollekciót választották, hogy tökéletesen visszaköszönjenek a tervek az iroda helyiségeiben.

Az 5000 nm-es épület burkolása nagy feladat volt, viszont a fotókat látva bátran kijelenthetjük, hogy a Decor Floornak sikerült mindent a tervek szerint megvalósítani.

Projekt: SAP Irodaház
Projekt manager: Decor Floor
Belsőépítész: MádiLáncos Studio
Fotós: Babecz Ákos

SOCIAL BOX