Elkészült a Magyar Telekom gigantikus székháza

Átvehette az elkészült Telekom székházat a fejlesztő Wing Zrt. a kivitelező Market Zrt-től – értesült a Magyar Építők. Információik szerint a Market munkatársai az eredeti határidő szerint fejezték be a munkát, a használatba vételi engedély jogerőre emelkedett, így a bérlő, azaz a Magyar Telekom Nyrt. számára megkezdődhet a bútorozási és beköltözési folyamat. A csúszás nélkül […]

Átvehette az elkészült Telekom székházat a fejlesztő Wing Zrt. a kivitelező Market Zrt-től – értesült a Magyar Építők. Információik szerint a Market munkatársai az eredeti határidő szerint fejezték be a munkát, a használatba vételi engedély jogerőre emelkedett, így a bérlő, azaz a Magyar Telekom Nyrt. számára megkezdődhet a bútorozási és beköltözési folyamat.

A csúszás nélkül végigvitt projektet komoly munka árán, nagy hajrával fejezte be a Market, hiszen őket sem kerülték el az építőipart érintő jelenlegi problémák, mint a gyártói kapacitáshiány és a munkaerőhiány. Az egész szakma érdeme, hogy mindennek dacára, kiváló szervezéssel időben elkészültek.

Az ország legnagyobb irodaházának számító 104 ezer négyzetméteres épületben 4500 munkahely létesült. Az alapkövet 2016 novemberében helyezték el, az azóta eltelt szűk két évben pedig több rekordot is megdöntött a Market. Ilyen például a bejáratnál található hét, 22 méter magas pillér, vagy a több mint 15 ezer négyzetméteres, elemes üveghomlokzat.

Kép: Market

SOCIAL BOX