Elegáns, reprezentatív és kifinomult iroda a Váci Greensben

Az Atenor saját fejlesztésében, a Váci Greens D épületének második emeletén alakította ki új székhelyét. Az iroda elég tágas, és bővülésre is ad lehetőséget, ugyanis a több mint 700 négyzetméteren jelenleg 11 munkatárs dolgozik. Az irodát Krizsán Barbara tervezte, akinek stílusa és tervei már az elején meggyőzték az Atenor csapatát. A dizájnról a vállalatnak egészen […]

Az Atenor saját fejlesztésében, a Váci Greens D épületének második emeletén alakította ki új székhelyét. Az iroda elég tágas, és bővülésre is ad lehetőséget, ugyanis a több mint 700 négyzetméteren jelenleg 11 munkatárs dolgozik. Az irodát Krizsán Barbara tervezte, akinek stílusa és tervei már az elején meggyőzték az Atenor csapatát. A dizájnról a vállalatnak egészen konkrét elképzelése volt: a cél egy elegáns, reprezentatív, de mégis barátságos irodatér kialakítása volt, ami nem a szó szoros értelmében vett trendi vonalat képviseli, hanem időtálló és klasszikus megjelenésű. Ezért a kifinomult alapszíneket, a fehéret és a világosszürkét egy-egy élénkebb szín bont meg – ettől a kontraszttól lett igazán egyedi az iroda. A fogadótérrel egybekötött showroomba belépve maketteken a vállalat aktuális projektjeit tekintheti meg az érkező vendég. A folyosókon tovább haladva üveg választja el az irodatereket és tárgyalókat, amelyekből összesen 7 darab is található az irodában.

A vezetőség számára fontos volt, hogy olyan irodát hozzanak létre, amellyel mindenki maximálisan meg van elégedve. Éppen emiatt nagyon demokratikusan álltak az iroda-kérdéshez, a munkatársak igényeit is teljesen szem előtt tartva alakították ki a tereket. Mivel a kollégák sok időt töltenek a monitor előtt, így a legfontosabb a tökéletes ergonomikus asztalok és székek megtalálása volt. Hónapokig tartott, mire kiválasztották a megfelelő székeket, ugyanis a cél egy kényelmes és dizájnos ülőalkalmatosság megtalálása volt. Az irodában dolgozók szavazhattak arról, hogy szerintük melyik a legmutatósabb és ergonómiailag is számukra megfelelő irodai szék, amiben szívesen töltenék a mindennapjaikat – így esett végül a választás egy modern és elegáns Steelcase székre.

A munkán kívül a közös pillanatok is nagy szerepet játszanak a vállalat életében. Pont emiatt a konyhával egy helyiségben található étkező akkora méretű, hogy mindegyik kolléga akár egyszerre, egy időben tudjon enni a hatalmas étkezőasztalnál. A közös sikereket pedig másokkal is szívesen megosztják: nem volt ez másképp a február 7-én, csütörtök este megrendezett új irodaátadón sem, ahová a legfontosabb partnereket hívta meg az Atenor, hogy együtt ünnepelhessék meg az új iroda birtokbavételét.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!

SOCIAL BOX