A Gizella LOFT kizárólagos bérbeadó ügynöksége az ESTON

A Gizella LOFT várhatóan jövő év elején kerül átadásra, irodaterületeinek a bérbeadását az ESTON International Zrt végzi, kizárólagos megbízás keretében. A közel 8500 négyzetméteres épület meghatározó eleme lesz a később kialakuló komplexumnak. Tágas, világos terek, zöld park, kiváló megközelíthetőség biciklivel is: ez az igazi, modern loft iroda jellemzői. Számtalan szolgáltatás érhető el karnyújtásnyira a leendő […]

A Gizella LOFT várhatóan jövő év elején kerül átadásra, irodaterületeinek a bérbeadását az ESTON International Zrt végzi, kizárólagos megbízás keretében. A közel 8500 négyzetméteres épület meghatározó eleme lesz a később kialakuló komplexumnak. Tágas, világos terek, zöld park, kiváló megközelíthetőség biciklivel is: ez az igazi, modern loft iroda jellemzői. Számtalan szolgáltatás érhető el karnyújtásnyira a leendő irodaháztól. Méretéből adódóan a LOFT épület székháznak, cégközpontnak is ideális, külön parkolóval rendelkezik, és nem utolsó sorban a főváros egyik fontos közlekedési csomópontja, a Városliget közelében helyezkedik el. 

“A WING Zrt. és az Eston International sikeres együttműködése már több mint 20 évre tekint vissza. Nagyon örülünk az új megbízásnak és annak, hogy ezzel az izgalmas projekttel folytathatjuk a közös munkát, ráadásul így Zugló egyik fontos és ismert lokációjának megújulásához járulhatunk hozzá.” – szögezte le Pál Tamás MRICS, az ESTON ügynökségi vezetője. Az ESTON International Zrt. stratégiai partnere a WING Zrt-nek és már számos projektben bizonyított.  Virág Alexandra Vezető Tanácsadó hozzátette: “Legyen szó új fejlesztésről, meglévő épület újrapozícionálásáról, tanácsadóként készen állunk a bérbeadó hatékony képviseletére. Bízunk a Gizella LOFT sikerében, melyhez igyekszünk mindent támogatást megadni a fejlesztőnek.”

Fotó:  TippaPatt / shutterstock.com