A ConvergenCE megvásárolta a budapesti Árpád Center irodaházat

15 évnyi társbefektetés, illetve nagy nemzetközi ingatlanbefektetőkkel, többek közt az Europa Capital és a JPMorgan cégekkel folytatott vagyon- és ingatlankezelés és projektmenedzsment tapasztalattal a ConvergenCE 2017-ben kezdte meg önálló befektetési tevékenységét a B52 irodaház megvásárlásával. Ezt követte 2018-ban 7,4 hektár ipari és logisztikai terület megszerzése az M7-es autópálya mentén, valamint az Árpád Center közelmúltbeli megvásárlása. […]

15 évnyi társbefektetés, illetve nagy nemzetközi ingatlanbefektetőkkel, többek közt az Europa Capital és a JPMorgan cégekkel folytatott vagyon- és ingatlankezelés és projektmenedzsment tapasztalattal a ConvergenCE 2017-ben kezdte meg önálló befektetési tevékenységét a B52 irodaház megvásárlásával. Ezt követte 2018-ban 7,4 hektár ipari és logisztikai terület megszerzése az M7-es autópálya mentén, valamint az Árpád Center közelmúltbeli megvásárlása.

Alan Vincent, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „Minden lehetőség adott, hogy helyi csapatunk szakértelmét opportunisztikus beruházásokban hasznosítsuk. Új, házon belüli alapjaink elsősorban irodai és logisztikai téren foglalkoznak piaci hozamok feletti nyereség elérésével, fejlesztési területek és régebbi, meglévő épületek lehetőségeinek kiaknázásán keresztül.”

A megalakulása óta több mint 200 millió euró értékben végzett társbefektetési eredményei mellett a ConvergenCE eddig saját erőből 20 millió euró értékben bonyolított üzletet, és kimondottan szelektíven építi jelenlétét a magyar befektetési piacon. 

SOCIAL BOX