Tavaszi újdonságok az Interface kínálatában

A legújabb termékek letisztultsága, semleges színpalettája és tűzvédelmi szempontból Bfl-es besorolása lehetővé teszi, hogy a legtöbb enteriőrbe illeszkedhessenek. Ice Breaker Az Interface Ice Breaker kollekciója megalkotásakor ismételten a természetből inspirálódott. Ezúttal azonban a zord, jeges időjárás alkotta fagyott víz hozza el az otthonos, meleg érzést a belső terekbe. Ez a kettősség teszi igazán különlegessé az […]

A legújabb termékek letisztultsága, semleges színpalettája és tűzvédelmi szempontból Bfl-es besorolása lehetővé teszi, hogy a legtöbb enteriőrbe illeszkedhessenek.

Ice Breaker

Az Interface Ice Breaker kollekciója megalkotásakor ismételten a természetből inspirálódott. Ezúttal azonban a zord, jeges időjárás alkotta fagyott víz hozza el az otthonos, meleg érzést a belső terekbe. Ez a kettősség teszi igazán különlegessé az új designt. A jég repedezett, véletlenszerű mintázata köszön vissza a felületen, mely 9 különböző szürke és neutrális árnyalatban érhető el. Az 50×50 cm-es modulok visszafogott, ugyanakkor nyers hangulata különlegessé varázsolja a teret, valamint az Interface kínálatában szereplő többi kollekcióval is könnyedén kombinálható.

Works Freestyle

A nagy sikerű Works termékcsalád három különböző al-kollekcióval köszöntötte a tavaszt, melyek a design lehetőségek bővítése céljából 25×100 cm-es plank formátumban érhetőek el. A Works Freestyle random mintájához a fára hanyagul, ecsettel felvitt festék bohém hangulata adta az inspirációt. A nyolc féle szürke árnyalat kellemes és nyugodt atmoszférát termet a belső terekben. Azoknak, akik kedvelik a szőnyegcsalád Flow típusát, bizonyára ez a design sem fog csalódást okozni.

Works Balance

Kétség sem fér hozzá, hogy a Works Balance letisztult, határozott kinézete karaktert ad a térnek. A 25×100 cm-es modulok designja a nagyvárosok épületeinek dinamikáját testesíti meg. Ezt a hangulatot az Interface a színválasztékkal is hangsúlyozni akarta, a 8 féle kékes szürkre árnyalat mindegyike modern és hűvös hatást kelt.

Works Fluid

A Works termékcsalád harmadik újdonsága visszanyúlik a temészethez. A víz finom hullámzást immitáló mintázat elegáns és otthonos hatást kelt a térben. A 8 féle semleges szürke és visszafogott kék árnyalalatokkal nem lehet hibázni, bármilyen elképzelésbe könnyedén beilleszthető, miközben egyedivé varázsolja az adott tér hangulatát. Társaihoz hasonlóan a modulok plank formában érhetőek el, bizosítva ezzel az installálás sokszínűségét.

Level Set LVT – új köntösben

Az Interface 2017-ben mutatta be legelső LVT kolleckióját, a Level Set-et. A fa és kőhatásású modulokat – vásárlói igényeknek megfelelően – a gyártó új színekkel bővitette. A Stones család újdonságai között négy féle betonhatsú vinyl kapott helyet, míg a Woodgrais típus tíz finom árnylaltú tölgyfa valamint egy bambuszhatású designnal egészült ki.

További információkért, katalógusokért forduljon a ProInterer Kft.-hez, az Interface burkolatok kizárólagos magyaroszági forgalmazójához.

Elérhetőségek:

info@prointerier.hu

+ 36 1 349 6545

https://www.facebook.com/interfacehungary/

SOCIAL BOX