A Park Atrium irodaház új üzemeltetője a Horizon Development

A cég a zavartalan napi működés biztosítását tartja elsőként szem előtt az üzemeltetőváltás során, és maximális professzionalizmussal és komplex szolgáltatási palettával támogatja a bérlőket minden felmerülő kérés kapcsán. A Park Atrium irodaház 2004-ben épült meg Erick van Egeraat kortárs holland építészmérnök tervei alapján. A Hősök tere, a Műcsarnok, a Szépművészeti Múzeum és a Liget Budapest […]

A cég a zavartalan napi működés biztosítását tartja elsőként szem előtt az üzemeltetőváltás során, és maximális professzionalizmussal és komplex szolgáltatási palettával támogatja a bérlőket minden felmerülő kérés kapcsán.

A Park Atrium irodaház 2004-ben épült meg Erick van Egeraat kortárs holland építészmérnök tervei alapján. A Hősök tere, a Műcsarnok, a Szépművészeti Múzeum és a Liget Budapest Projekt közelében található Dózsa György úti épület nem csak egy különleges architektúrájú irodaház, de Budapest egyik ikonikus műalkotása is egyben.  4 toronyból álló egysége 26.000 m2 bruttó bérbeadható területet kínál irodai és kiskereskedelmi bérlői számára, kiváló városligeti panorámával. A 100%-os telítettségű több-bérlős épület ad otthont az ING, az NN, a Deloitte és a Roche magyarországi központjának.

Az új üzemeltető képviseletében Kovács Attila MRICS ügyvezető partner nyilatkozott: “Másfél évtizede az ingatlanpiac meghatározó szereplőjeként jegyzett cégünk számára óriási megtiszteltetés, hogy elnyertük a Park Atrium irodaház komplex üzemeltetési, fejlesztési, bérbeadási és marketing mandátumát. Saját fejlesztésű ingatlanjaink (Eiffel Palace, Váci 1, Promenade Gardens) üzemeltetése során szerzett releváns tapasztalatunk garancia arra, hogy a Park Atrium irodaház jelenlegi és jövőbeli bérlői számára is világszínvonalú szolgáltatást nyújtunk majd.

Az épület tulajdonosa – egy luxemburgi székhelyű ingatlanalap – képviseletében Dominik Ewerz, a REInvest Asset Management S.A. menedzsere mondta el, miért a Horizon Developmentre esett a választás: “Stabil üzleti kapcsolatot ápolunk a Horizon Developmenttel egészen azóta, hogy ingatlanalapunk megvásárolta a cég által fejlesztett és üzemeltetett Eiffel Palace irodaházat. Logikus lépésnek tartottuk, hogy egy még szélesebb körű együttműködéssel lépjünk tovább, így örömmel fogadtuk a Horizon Development üzemeltetési, fejlesztési, bérbeadási és marketing divíziójának pozitív visszajelzését felkérésünk kapcsán.”

SOCIAL BOX