A Colliers a Millennium Gardens kiemelt bérbeadója

A Millennium Gardens lesz az utolsó új irodaépület és egyben a szintén a TriGranit által fejlesztett Millennium Városközpont záró eleme, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház szomszédságában.  Az egyedi formavilágú, kétszárnyas irodaház közvetlenül a Duna-parton, egy egyedülálló módon karbantartott zöldfelület mentén helyezkedik el, amelynek különlegessége a 1,5 km hosszúságú zöld promenád. Az épületegyüttes mintegy […]

A Millennium Gardens lesz az utolsó új irodaépület és egyben a szintén a TriGranit által fejlesztett Millennium Városközpont záró eleme, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház szomszédságában.  Az egyedi formavilágú, kétszárnyas irodaház közvetlenül a Duna-parton, egy egyedülálló módon karbantartott zöldfelület mentén helyezkedik el, amelynek különlegessége a 1,5 km hosszúságú zöld promenád. Az épületegyüttes mintegy 37.000 négyzetméternyi bérbeadható irodaterülettel és több mint 500 parkolóhellyel várja bérlőit 2021 közepétől.

A fejlesztés során a TriGranit nagy hangsúlyt helyez napjaink munkavállalói és bérlői igényeire, melynek keretében több mint 200 kerékpár tárolására alkalmas kerékpártároló létesül zuhanyzókkal és öltözőkkel. A környezettudatosság jegyében az irodaépület elektromosautó-töltőhelyekkel is rendelkezik majd. A kikapcsolódást, a munka és a magánélet közötti megfelelőbb egyensúly előmozdítását, valamint az alternatív helyen történő munkavégzést támogatja a tágas, vízfelülettel is rendelkező zöld tér, ami közösségi térként és találkozóhelyként is funkcionál majd. Továbbá az egyes irodákhoz tartozó különböző méretű teraszok is a munkavállalók kényelmét szolgálják.

„Nem csupán a Millennium Gardens irodaépületének építése lép hamarosan új szakaszba a szerkezetépítési munkálatok indulásával, hanem a Colliers-szel való megállapodásunkkal az irodaház bérbeadási tevékenysége is. Bízunk benne, hogy a Colliers csapatával egy jól működő, eredményes együttműködésünk indul útjára” – mondta Takács Mónika, a TriGranit bérbeadási menedzsere.

„Nagy örömünkre szolgál. hogy teljes körű tanácsadási tevékenységünkkel részt vehetünk a Millennium Gardens bérlőkkel való feltöltésében. Az épület amellett, hogy a Millennium Városközpont utolsó és egyben legmodernebb gyöngyszeme lesz, a mai elvárásoknak mindenben megfelelő, egészséges és emberi léptékű munkakörnyezetet nyújt majd bérlőinek” – mondta Kovács Melinda, a Colliers iroda bérbeadási üzletágának bérbeadó képviseleti vezetője.