Ismét Steelcase Platinum Partner lett a Blue Business Interior

A Platinum Partnerség megszerzése nem könnyű feladat. A Steelcase viszonteladó partnerek a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve kiemelkedő megoldásokat nyújtanak ügyfeleiknek, ezzel biztosítva a maximális munkavállalói élményt. A Blue Business Interior teljesítette az összes odaítélési kritériumot, beleértve a legújabb Steelcase tudásanyagok elsajátítását és az ügyfelek tanácsadói támogatását, magasszintű termékismeretet, pénzügyi stabilitást és ügyfélelégedettséget. Miközben a pénzügyi […]

A Platinum Partnerség megszerzése nem könnyű feladat. A Steelcase viszonteladó partnerek a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve kiemelkedő megoldásokat nyújtanak ügyfeleiknek, ezzel biztosítva a maximális munkavállalói élményt.

A Blue Business Interior teljesítette az összes odaítélési kritériumot, beleértve a legújabb Steelcase tudásanyagok elsajátítását és az ügyfelek tanácsadói támogatását, magasszintű termékismeretet, pénzügyi stabilitást és ügyfélelégedettséget. Miközben a pénzügyi célok elérése fontos szerepet játszik a díj elnyerésében, az ügyfelek elvárásainak meghaladása és az egészséges, vonzó munkakörnyezet biztosítása is kulcsfontosságú. Köszönjük ügyfeleinknek és a Blue csapatnak a sikeres üzleti partnerségekben való részvételüket, amelyek lehetővé teszik ezt az elismerést.

 „Minden évben rendkívül büszke vagyok erre a díjra, de még inkább az elhivatott munkatársak és a nagyszerű ügyfelek számára, akik lehetővé teszik ezt immáron 4. éve. Hisszük, hogy megváltoztatjuk az emberek munkájának módját, minőségét és ügyfeleink bizonyítják, hogy a hatékonyan kialakított terek javítják az üzleti eredményeket.” mondta el Kis Károly ügyvezető partner az elismerés kapcsán.

Fotó: blue.hu

SOCIAL BOX