Magyar startup fejleszti a világ első 3D animációs látogatói menedzsment rendszerét

Az AI Venture által fejlesztett, Amanda névre hallgató, hangvezérelt irodai ökoszisztéma elsősorban a recepciós feladatok elvégzésére lesz alkalmas.  A PropTech Hackathonon bemutatott rendszerbe első lépésben a felhasználó vállalat által összeállított adathalmazt töltik fel, tehát az ebben megtalálható kérdésekre tud válaszolni. Az újakat pedig rögzíti, így utólag lehetőség nyílik az ismeretek célzott bővítésére. A jelenleg magyar […]


Az AI Venture által fejlesztett, Amanda névre hallgató, hangvezérelt irodai ökoszisztéma elsősorban a recepciós feladatok elvégzésére lesz alkalmas. 

A PropTech Hackathonon bemutatott rendszerbe első lépésben a felhasználó vállalat által összeállított adathalmazt töltik fel, tehát az ebben megtalálható kérdésekre tud válaszolni. Az újakat pedig rögzíti, így utólag lehetőség nyílik az ismeretek célzott bővítésére.

A jelenleg magyar és angol nyelven beszélő Amanda egyelőre páratlan a világon. Látogató menedzsment programokat máshol is alkalmaznak, de azok 3D animáció és hang nélkül működnek.

Az első modellt már tesztelik Budapesten, bár egyelőre csak a munkavállalók kísérleteznek vele, a látogatók még nem. Az ő visszajelzéseik alapján jelenleg is folyik a fejlesztés, hogy az eredmény minél több igénynek megfelelhessen majd.

A rendszer nem fogja teljesen felváltani az emberi munkaerőt, hiszen amíg egy tárgyaló foglalását rábízhatjuk, a szükséges eszközök bekészítésére nem lesz alkalmas, csupán értesítést küld a kijelölt személynek.

A munkáltatók számára viszont így is remek megoldást fog nyújtani, hiszen az emberi munkaerővel szemben sosem késik, nem fárad el, nem lesz beteg, megállás nélkül fog dolgozni és szabadságra sem akar majd menni. Ráadásul mindezt fizetésemelés nélkül teszi.

Az intelligens érzékelőknek köszönhetően észleli majd a szokatlan mozgásokat, és szükség esetén értesíti a mentőket, a rendőrséget vagy a tűzoltóságot. Emellett idővel saját elsősegély ismeretekkel is rendelkezni fog.

Azok a cégek, ahol alkalmazni fogják, biztosak lehetnek benne, hogy pozitív benyomást keltenek a látogatókban, illetve minden felmerülő kérdést és észrevételt hasznosíthatnak a felhasználói élmény további fokozásáért.

A jelenlegi fejlesztési fázist bemutató VIDEÓ már elérhető, a következőig pedig izgatottan várunk, hiszen Amanda kétség kívül része lesz az egyre fokozottabb ütemben zajló iroda forradalomnak.

Ha érdekelnek a jövőbe mutató megoldások, figyeld az Office Week weboldalát és vegyél részt Te is az izgalmas programokon!