Az ESAB a Corvin Technology Parkba költözik

Az ESAB bérlőképviseletét ellátó ESTON International feladata abban állt, hogy sikerül-e meglévő ingatlanban kielégíteni a megváltozott bérlői igényeket vagy szükséges-e javaslatot tenni egy esetleges költözésre. Az ingatlanpiaci folyamatok és egyéb körülmények az utóbbi megoldás mellett szóltak. Az ESAB azonban ragaszkodott Budapesten belül a Pest oldali lokációhoz, amely földrajzilag leszűkítette a keres helyét. A szoros határidők […]

Az ESAB bérlőképviseletét ellátó ESTON International feladata abban állt, hogy sikerül-e meglévő ingatlanban kielégíteni a megváltozott bérlői igényeket vagy szükséges-e javaslatot tenni egy esetleges költözésre. Az ingatlanpiaci folyamatok és egyéb körülmények az utóbbi megoldás mellett szóltak.

Az ESAB azonban ragaszkodott Budapesten belül a Pest oldali lokációhoz, amely földrajzilag leszűkítette a keres helyét. A szoros határidők miatt a beköltözés időpontja is meghatározta az új fejlesztésű házak listáját. A piacon tapasztalható nagy bérlői verseny miatt számos alkalmasnak tartott ingatlan kiesett a választható alternatívák közül, amely tovább szűkítette az opciókat.

A választás végül a Futureal-csoport által fejlesztett Corvin Technology Park 2 irodaházra esett. Ez az irodaépület felelt meg leginkább az ESAB igényeinek részben a Corvin Sétány és az új irodaház által kínált kényelem, részben pedig az elérhető szolgáltatások széles skálájának köszönhetően.

SOCIAL BOX