Új irodára talált a Brown-Forman

A Brown Forman Corporation az egyik legnagyobb amerikai tulajdonú, alkoholos italok gyártásával foglalkozó nagyvállalat. Olyan ismert italok tartoznak a palettájukba, mint a Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, az El Jimador tequila vagy a Finlandia Vodka. Új irodájuk helyszínéül a BIF tulajdonában álló Flórián Udvarra esett a választásuk, ahova 2019 negyedik negyedévében költöznek majd. A Brown-Forman Magyarország […]

A Brown Forman Corporation az egyik legnagyobb amerikai tulajdonú, alkoholos italok gyártásával foglalkozó nagyvállalat. Olyan ismert italok tartoznak a palettájukba, mint a Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, az El Jimador tequila vagy a Finlandia Vodka. Új irodájuk helyszínéül a BIF tulajdonában álló Flórián Udvarra esett a választásuk, ahova 2019 negyedik negyedévében költöznek majd.

A Brown-Forman Magyarország képviseletében Fehér János, ügyvezető elmondta, hogy “irodakeresésünknél kiemelt szerepet játszott, hogy a kollégák jól érezzék magukat a munkakörnyezetükben. A választott épületben sok a természetes fény és a parkosított környezet, és mindezt egy számunkra előnyös, óbudai elhelyezkedéssel sikerült megtalálni.”

Az Óbuda szívében elhelyezkedő irodaház meggyőző szolgáltatási csomaggal rendelkezik, és a műemléki környezet még inkább kiemeli az épületet az észak-budai részpiac irodakínálatából. „A bérlőképviseleti tárgyalások során nagy hangsúlyt fektettünk ügyfelünk igényeinek maximális kielégítésére. A közel fél évig tartó közös munka során igyekeztünk megismerni a cég kultúráját és bízunk benne, hogy a Flórián Udvar felkészültsége és a környék szolgáltatásai hosszú távon nyújtanak biztos irodamegoldást megbízónk számára” – tette hozzá Halász Kinga, a JLL irodabérbeadási tanácsadója.

SOCIAL BOX