OfficeXPO – irodatrendek a DVM group standján

– Mi volt a DVM group standjának koncepciója? – Szerettünk volna egy olyan teret kialakítani, amely találkozási pont, ahol lehetőségünk van arra, hogy leüljünk az ügyfeleinkkel, vagy akár dolgozni is lehet. Alapvetően egy kényelmes, otthonos közeget szerettünk volna megvalósítani, ahol megjelennek a domináns trendek, így a zöld, vagy a tudás-megosztás terei, mindemellett az akusztikai burkolatú […]

– Mi volt a DVM group standjának koncepciója?

– Szerettünk volna egy olyan teret kialakítani, amely találkozási pont, ahol lehetőségünk van arra, hogy leüljünk az ügyfeleinkkel, vagy akár dolgozni is lehet. Alapvetően egy kényelmes, otthonos közeget szerettünk volna megvalósítani, ahol megjelennek a domináns trendek, így a zöld, vagy a tudás-megosztás terei, mindemellett az akusztikai burkolatú terek csökkentik a zajhatást.

– Hogyan kapcsolódnak ezek az elemek a ma divatos irodatrendekhez?

– Valójában a Promenade Gardens irodaházban kialakított új munkahelyünk meghatározó elveit mutatjuk meg itt is. Egyrészt az irodánk hangulatát jelenítjük meg, hiszen a növények, a természetes színek és anyagok használatával megnyugtató közeget teremtünk a dolgozók és az ügyfelek számára, azaz a biofília elvét követjük, vagyis természetközeli atmoszférát alakítottunk ki. Másrészt a már említett találkozási pontra helyeztük a hangsúlyt, hiszen a modern munkakultúrákban az együttműködés, a közös munka kerül fókuszba, amelyet többféle ülőbútor megjelenítésével támogatunk itt a standunkon is.

– Mi a véleményed az OfficeXPO-ról, hiszen első alkalommal került megrendezésre?

– Nagy izgalommal készültünk az OfficeXPO-ra, amely a hazai irodapiacon egy teljesen új típusú rendezvény, a szervezők számára és számunkra is egy kísérleti projekt. Reményeink szerint sokan látogatnak el a kiállításra, nagyon sok izgalmas standot raktak össze a kiállítók. Reméljük, hogy találkozunk potenciális ügyfelekkel, akikkel már itt megkezdődhet a párbeszéd a jövőbeni közös munkáról.

SOCIAL BOX