A Tigra szoftverfejlesztő bővítette szegedi irodáját

Huszonhárom éve két egyetemi kollégiumban alakult a Tigra Kft., amely ma már négy informatikai cégcsoportban 550 munkavállalóval, döntően szoftverfejlesztőkkel dolgozik hazai és külföldi megrendelőknek, írja a szeged.hu. A cég ügyfelei között olyan nagy vállalatok vannak, mint az Allianz Biztosító, a Budapest Bank, vagy a német T-Punkt üzletlánc. A József Attila sugárút végén található irodaházban kialakított […]

Huszonhárom éve két egyetemi kollégiumban alakult a Tigra Kft., amely ma már négy informatikai cégcsoportban 550 munkavállalóval, döntően szoftverfejlesztőkkel dolgozik hazai és külföldi megrendelőknek, írja a szeged.hu. A cég ügyfelei között olyan nagy vállalatok vannak, mint az Allianz Biztosító, a Budapest Bank, vagy a német T-Punkt üzletlánc.

A József Attila sugárút végén található irodaházban kialakított új, 650 négyzetméteres iroda kialakításánál fontos szempont a kreatív munkakörnyezet. A fejlesztőirodát a legmodernebb infrastruktúra, az igényes belsőépítészeti megoldások és a bőséges, természetes fény biztosítása jellemzi, annak érdekében, hogy valóban inspiráló és emberbarát munkahely várja a cég dolgozóit.

A harmadik emeleti irodában a különböző projektekhez igazították a munkatársak elhelyezését, miközben a központi térből kör alakú szigeteket hasítottak ki, amelyeket akusztikus függönyökkel választanak le azok számára,  akik szeretnének egy kicsit félrevonulni pihenni. Az irodában két különálló, de szükség esetén össze is nyitható tárgyaló, pihenőhelyiség, konyha és étkező is található.

Fotó: Tigra Kft. Facebook-oldal

SOCIAL BOX