A Digic Pictures is indult Az Év Irodája versenyen

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal a Digic Pictures iroda tervező csapata, a Pivot270 Belsőépítész Stúdió – akik idén több munkájukat is benevezték Az Év Irodája versenyre – avatott be minket a folyamat részleteibe. A DIGIC Pictures egy 15 éves múltra visszatekintő animációs stúdió Magyarországon, […]

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal a Digic Pictures iroda tervező csapata, a Pivot270 Belsőépítész Stúdió – akik idén több munkájukat is benevezték Az Év Irodája versenyre – avatott be minket a folyamat részleteibe.

A DIGIC Pictures egy 15 éves múltra visszatekintő animációs stúdió Magyarországon, amely évek óta a 3D animációs- és filmes VFX világ élvonalában tevékenykedik. A cég jelenleg 340 főt foglalkoztat és alkotásaival évről-évre a legnevesebb nemzetközi díjakat zsebeli be.

MI VOLT AZ ÚJ IRODA KIALAKÍTÁS FŐ CÉLJA? 

Az új irodaterek kialakítására a cég bővülése miatt volt szükség.

MIRE VAGYTOK A LEGBÜSZKÉBBEK AZ ÚJ TÉRBEN?

Két dologra vagyunk igazán büszkék.

Először is a második emeleten található, háromszögekből és az ügyfél által készített animációk képeiből álló grafikára. Az erre kerülő renderképek közös kiválogatása indította el a gördülékeny együttműködésünket a tervezés során.

A másik büszkeségünk az irodaépület alagsorában lévő, országunkban egyedülálló photoscan stúdió.

TERVEZITEK, HOGY EMPLOYER BRANDING ESZKÖZKÉNT TOBORZÁSRA ÉS MUNKAERŐ MEGTARTÁSRA IS HASZNÁLJÁTOK MAJD AZ IRODÁT?

Igen, ez minden munkánkban fontos szerepet játszik.

A TERVEZÉS SORÁN SZEMPONT VOLT, HOGY INDULNI SZERETNÉTEK AZ ÉV IRODÁJA VERSENYEN?

Alapvetően a megrendelőink igényeinek szeretnénk megfelelni, de az év végén az általunk legjobbnak ítélt munkáinkat indítjuk Az Év Irodája versenyen.

Ha megnéznéd az iroda képeit és szavaznál rá, ITT megteheted!

 
SOCIAL BOX