775 négyzetméteres konferenciatér és más izgalmak az EPAM új irodájából

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. A nevezőkről szóló cikksorozatunk korábbi részeiből már ismerős Pivot 270 Belsőépítész Stúdió idén több általa tervezett irodát is nevezett a díjra. Most az 1993-ban alapított, USA központú EPAM Systems, Inc. részleteiről meséltek. A nemzetközi ügyfelei digitális transzformációját segítő, […]

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét.

A nevezőkről szóló cikksorozatunk korábbi részeiből már ismerős Pivot 270 Belsőépítész Stúdió idén több általa tervezett irodát is nevezett a díjra. Most az 1993-ban alapított, USA központú EPAM Systems, Inc. részleteiről meséltek.

A nemzetközi ügyfelei digitális transzformációját segítő, platformfejlesztéssel és tanácsadással foglalkozó informatikai cég több mint 30 100 szoftvermérnökkel dolgozik a világ több mint 25 országában. Magyarországon több mint 1700 főt alkalmaz Budapesten, Debrecenben és Szegeden működő irodáiban.

A New York-i tőzsdén jegyzett EPAM számos elismeréssel rendelkező, dinamikusan fejlődő szervezet, amelynek ügyfelei között több Fortune 500 vállalat is megtalálható.

Az vállalat irodái jó hangulatú digitális laboratóriumok, ahol a munkatársak nemzetközi projekteken dolgoznak, a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva. A cég budapesti főhadiszállása is folyamatosan bővül, jelenleg is több mint 1200-an dolgoznak változatos, nemzetközi projekteken. Legújabb irodaterükbe – a progresszíven fejlődő Corvin negyedben található C5 épületbe – 2019 májusában költöztek be.

MI VOLT AZ ÚJ IRODA KIALAKÍTÁS FŐ CÉLJA? 

Az EPAM új irodaépületet épített. Ennek belsőépítészeti kialakítására kaptuk a felkérést.

MIRE VAGYTOK A LEGBÜSZKÉBBEK AZ ÚJ TÉRBEN?

Az vállalat arculatához tökéletesen illeszkedő grafikai kialakítást sikerült végig vinni az egész épületen. A projekt méretéből adódóan új kihívásokkal kellett szembenéznünk – a spaceplan, a grafikai és a bútorozási alaprajzok miatt napi szinten tartottuk a kapcsolatot a megrendelővel.

TERVEZITEK, HOGY EMPLOYER BRANDING ESZKÖZKÉNT TOBORZÁSRA ÉS MUNKAERŐ MEGTARTÁSRA IS HASZNÁLJÁTOK MAJD AZ IRODÁT?

Természetesen igen, ez minden munkánkban fontos szerepet játszik.

A TERVEZÉS SORÁN SZEMPONT VOLT, HOGY INDULNI SZERETNÉTEK AZ ÉV IRODÁJA VERSENYEN?

Az Epam iroda egy közel két évig tartó tervezési folyamat eredménye, ahol nem volt fő szempont az Az Év Irodájára versenyre való nevezés. A végeredmény láttán viszont úgy gondoltuk, hogy ezt a projektünket is bemutatjuk a belsőépítészet iránt érdeklődőknek.  

Ha megnéznéd az iroda képeit és szavaznál rá, ITT megteheted!

SOCIAL BOX