Így tekint a válsághelyzetre a kétszeres Az Év Irodája győztes Telekom Székház

A podcast legújabb részében Kalmár Zoltán, a verseny alapítója Friedl Zsuzsannával, a Telekom HR vezérigazgató helyettesével és Schőmer Norberttel a WING irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató helyettesével beszélgetett. A diskurzus egyrészt megrendelői, valamint fejlesztői szemszögből is betekintést enged a több mint 100.000 négyzetméteren megépült székház kialakításába. A 2008-ban átadott épület fejlesztését hosszú tárgyalássorozat és rengeteg egyeztetés után, 2016-ban kezdték […]

A podcast legújabb részében Kalmár Zoltán, a verseny alapítója Friedl Zsuzsannával, a Telekom HR vezérigazgató helyettesével és Schőmer Norberttel a WING irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató helyettesével beszélgetett.

A diskurzus egyrészt megrendelői, valamint fejlesztői szemszögből is betekintést enged a több mint 100.000 négyzetméteren megépült székház kialakításába. A 2008-ban átadott épület fejlesztését hosszú tárgyalássorozat és rengeteg egyeztetés után, 2016-ban kezdték el.

Megtudhatjuk, hogy miért volt szükség az 5.000 munkavállalót befogadó székházra és miért a WING-re esett a Telekom választása.

Zsuzsanna beavat a beköltözés izgalmas folyamataiba, amelyek nem csupán a fizikai áttelepülést jelentették, hiszen a vállalati kultúra változásaival párhuzamosan zajlottak le, a munkatársak bevonásával, az ő véleményükre építve. Az elhangzott lépések vonták magukra a zsűri figyelmét is.

A teljes mértékben a bérlő igényei szerint létrehozott épület azonban nem sokkal azután, hogy a kollégák belakták a tereket, ki is ürült a kialakult járványhelyzet miatt. Szerencsére a home office nem volt ismeretlen a munkavállalók számára, így a hálózati rendszerek erősítése mellett, egyik napról a másikra át tudtak állni az otthoni munkavégzésre.

De vajon mit építenek be az új gyakorlatokból hosszú távon? Milyen hatást vált ki a vírus az ingatlanpiacon? Mely szektorokat érinti érzékenyen, és milyen módosításokat von maga után a már fejlesztés alatt álló projektek esetében?

És vajon mit köszönhetnek a megszólalók a kialakult helyzetnek?

Ha Téged is érdekelnek a Telekom és a WING válaszai, akkor ne hagyd ki az aktuális epizódot Az Év Irodája weboldalán vagy a Spotify-on!

Mi lesz a Home Office után? Hogy fogunk dolgozni fél év múlva? Hallgass valami újat az irodai élet jövőjéről. Szakmai viták, piaci jóslás és tarot kártya. Na, ez nem lesz… Csak izgalmas témák mellébeszélés nélkül az üzleti élet legjobbjaival. Ez itt Az Év Irodája podcast-ja.