Szerethető, otthonos, élhető, önazonos. Íme az új Brown-Forman iroda

2020. november 30-ig még érkeznek a nevezések Az Év Irodája versenyre. Ezúttal az egyik új pályázót, a Torter e-Design Kiállítás Kivitelező és Díszletgyártó Kft. által megálmodott Brown Forman irodát mutatjuk be.

Ha a Brown Forman nevét még nem is hallottad, az általa gyártott Jack Daniel’s, Finlandia, El Jimador italokat talán ismered. A magyar csapat 2019-ben költözött a Flórián Udvarba, az új 137 négyzetméteres irodába. A helyszín kiválasztásakor fontos szempont volt, a sok természetes fény, a parkosított környezet és a könnyű megközelíthetőség.

Emellett nagy figyelmet fordítottak a cég nemzetközi design és térkialakítási standerjeire, ezért a We Are Reklámügynökséggel szoros együttműködésben alakították ki az új teret, ami a „hagyományos” irodai hangulat helyett a stílusos, életszerű összképet eredményezett. Fontos szempont volt az is, hogy a kollégák örömmel dolgozzanak majd benne.

A térszervezést olyan igények vezérelték, mint a négy munkaállomásos központi terület, az ehhez kapcsolódó, de külön helyiségben lévő munkaterület és a pihenőrész létrehozása, a 10 fős tárgyalóhelyiség , egy külön szerverhelyiség és a multifunkciós recepciós pult, ami a cég tevékenységéhez illően bárpultként is használható mixer-tréningek alkalmával.

Az anyaghasználat és a dekoráció is hűen tükrözi a forgalmazott márkákat és ezek arculati elemeit.
Összességében egy olyan munkahelyet hoztak létre, ami feledteti a klasszikus irodai hangulatot, funkcionalitásában és designjában pedig maximálisan megfelel a cég és a munkatársak igényeinek.

Ha megnéznéd a többi fotót is az irodáról, kattints IDE!

SOCIAL BOX