Rendhagyó irodát teremtett a Raiffeisen Bank az Agora Budapest Towerben

Egy olyan központot hoztak létre, ami a hagyományos banki irodai modellekhez képest minőségi előrelépést jelentett.

Emberbarát, nem hivalkodó közösségi terek és változtatható elrendezésű világos munkaterületek várják a kollégákat az új, Agora Budapest Towerben kialakított irodában. Az új főhadiszálláson együtt dolgozhatnak a korábban két telephelyen működő munkatársak, ami emeli a közös munka és a kommunikáció hatékonyságát.

A tervezés a munkavállalói igények felmérésével és elemzésével indult, majd a költözésben rejlő stratégiai lehetőségeket is számba vették. A térszervezés szempontjából fontos volt, hogy az agilis munkavégzést támogató teret hoztak létre, ahol minden munkaállomás közelében adott a lehetőség a kikapcsolódásra, felfrissülésre.

A hetedik emelet a tetőterasszal remek lehetőséget kínált egy közösségi tér kialakításához kávézóval és étkezési lehetőséggel, valamint a rugalmasan bútorozható IT projektszoba is ezen a szinten kapott helyet.

A design koncepció alapvetően otthonos, fiatalos, ugyanakkor elegáns. A színek tekintetében éppen ezért a meleg földszínek dominálnak, amit türkizzel és terrakottával dobtak fel. A finom alap kiváló hátteret biztosít a tárgyalókban és a vezetői irodákban a bank műgyűjteményének, melyben kortárs magyar művészek festményei és plasztikái sorakoznak.

Érdemes megnézni az irodáról készült képeket, amelyek ITT érhetők el.