Új Asset Menedzser az ORCO budapesti irodájánál

Bánfi Orsolya tízéves szakmai tapasztalattal rendelkezik, 2003 óta dolgozik pénzügyi és asset menedzsment területen. Korábban az egészségügyi és az ingatlanszektorban dolgozott vezetőként. Bánfi Orsolya szakmai pályafutását 1998-ban a First Hungary Fund Limited alaptanácsadójánál, a Róna & Társai Rt.-nél kezdte. 2003-ban került az Dräger Medical Kft.-hez. Ezután kezdett az ingatlan szektorban dolgozni. Az Euro-Fund III Kft.-nél […]

Bánfi Orsolya tízéves szakmai tapasztalattal rendelkezik, 2003 óta dolgozik pénzügyi és asset menedzsment területen. Korábban az egészségügyi és az ingatlanszektorban dolgozott vezetőként.

Bánfi Orsolya szakmai pályafutását 1998-ban a First Hungary Fund Limited alaptanácsadójánál, a Róna & Társai Rt.-nél kezdte. 2003-ban került az Dräger Medical Kft.-hez. Ezután kezdett az ingatlan szektorban dolgozni. Az Euro-Fund III Kft.-nél a Bank Center irodaház és egyéb ingatlanok property és asset menedzsment feladatait is felügyelő vezető lett. 2007-től Pénzügyi és Asset Menedzsment igazgatóként dolgozott az ingatlanfejlesztő Portico Investments Kft. csapatában. 2010-ben csatlakozott a Villa Budapest projekthez, ahol a pénzügyi és adminisztrációs részleget vezette.

Bánfi Orsolya 1997-ben szerzett közgazdász diplomát a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán, majd 1998-ban kereskedelmi szaktanári képesítést is szerzett az intézményben. 2002-ben mérlegképes könyvelői vizsgát tett. 2008-ban végezte el a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem MBA képzését pénzügyi és információs technológia szakirányon. Anyanyelve mellett angolul beszél, valamint olaszul tanult.

SOCIAL BOX