Felújítások a City Center és Blue Cube Irodaházakban

A tulajdonos S IMMO Hungary egyik alapelve a hosszú távú, felelős gondoskodás, amelynek jegyében figyelmet fordít minden egyes épületére. Ennek köszönhetően újították fel a belvárosi City Center irodaházat mind műszakilag, mind pedig megjelenésében, tavaly ugyanis energiatakarékos gépészeti-, víz- és világítástechnikai megoldásokat valósítottak meg az épületben. Emellett a homlokzat, lobby tér, a közös területek és a […]

A tulajdonos S IMMO Hungary egyik alapelve a hosszú távú, felelős gondoskodás, amelynek jegyében figyelmet fordít minden egyes épületére. Ennek köszönhetően újították fel a belvárosi City Center irodaházat mind műszakilag, mind pedig megjelenésében, tavaly ugyanis energiatakarékos gépészeti-, víz- és világítástechnikai megoldásokat valósítottak meg az épületben. Emellett a homlokzat, lobby tér, a közös területek és a liftelőterek is új külsőt kaptak.

„Igyekszünk odafigyelni a bérlők visszajelzéseire és ezek figyelembe vételével alakítani tulajdonosi stratégiánkat a hosszú távú eredményesség érdekében. Erőfeszítéseinket eddig a piac rendre visszaigazolta, ezért is hisszük, hogy jó úton járunk, korábbi bérlőink elégedettek, új bérlők pedig szívesen költöznek bármelyik épületünkbe.” – mondta el Sermer Katalin, a tulajdonos S IMMO Hungary Kft. ügyvezetője.

Az S IMMO idén folytatja a felújításokat: tavasszal a Váci út emblematikus épületében, a Blue Cube irodaházban kezdődtek meg a munkálatok. A hatalmas üvegfelületeiről ismert irodaépület külső és belső terei egyaránt megújulnak: homlokzata, mindkét recepciója, a belső kertek kapnak új külsőt. Az Eston tanácsadói szerint így a népszerű Váci út kínálatába méltó módon térhet vissza a korábban 100%-ban az Unilever által bérelt épület.

„A jelenlegi bérlői piacon azok a tulajdonosok jutnak versenyelőnyhöz, akik a stabilitás érdekében időről időre ráfordításokat is eszközölnek épületeikben, hiszen a műszaki és esztétikai elvárások folyamatosan változnak, ezért a felelős tulajdonos számára indokolt a megfelelő ingatlankezelés, felújítás, az épület felfrissítése. Ezt pedig mind a meglévő, mind a leendő bérlők nagyra értékelik..” – mondta Pál Tamás, az irodaházakat bérbeadó ügynökség, az Eston International iroda-bérbeadási vezetője.

SOCIAL BOX