Driveinstore.hu, ahol a cégek és irodák mindent megtalálnak

– Manapság egyre nagyobb teret nyernek a webáruházak. Az élelmiszerpiacon ellenben még csak most indul be igazán az online-kereskedés. – Valóban. Magyarországon az elsők között hoztunk létre online-élelmiszer webáruházat. Első lépésben a lakosságot céloztuk meg, de a cégek részéről is komoly érdeklődés mutatkozott. Ezért a vállalati szféra irányába is nyitni kívántunk, áruházunk kínálatát kibővítettük irodai […]

– Manapság egyre nagyobb teret nyernek a webáruházak. Az élelmiszerpiacon ellenben még csak most indul be igazán az online-kereskedés.

– Valóban. Magyarországon az elsők között hoztunk létre online-élelmiszer webáruházat. Első lépésben a lakosságot céloztuk meg, de a cégek részéről is komoly érdeklődés mutatkozott. Ezért a vállalati szféra irányába is nyitni kívántunk, áruházunk kínálatát kibővítettük irodai árukészlettel. Így forgalmazott termékeink között megtalálhatók papíráruk, írószerek és szinte minden a munkával összefüggő irodaszer (irattartó, tűzőgép stb.). Így webáruházunkban a cégek egy helyről gyorsan és egyszerűen be tudják szerezni online rendelésben a munkaállomásokhoz szükséges irodaszereket. Mindemellett a szociális helyiségekbe és a konyhákba is kínálunk háztartási termékeket (kéztörlő, szalvéta stb.), valamint a protokolláris rendezvényekhez, megbeszélésekhez, konferenciákhoz kapcsolódó vendéglátás termékeit, mint kávét, üdítőt, aprósüteményt, édesítőszereket. Vagyis egy adott cég a – napi működéséhez és a sztenderd készletéhez – szükséges árumennyiséget és -féleséget beszerezheti nálunk.

– Cateringgel is foglalkoznak?

– Vendéglátó tevékenységet nem folytatunk, ellenben nagyobb rendezvények, konferenciák esetén is szívesen állunk az irodaházak, cateringgel foglalkozó vállalkozók rendelkezésére, hiszen nálunk a teljes kínálatot megrendelhetik, nem kell több forrásból beszerezniük az árukészletet és alapanyagokat, és így nem kell fölösleges készletet sem tárolniuk.

– Elsősorban kik a célcsoportok?

– Mind a lakosság, mind a vállalkozói szektor számára megoldást kínálunk, örömmel fogadunk minden érdeklődőt. Egyre több cég keres meg minket és kér ajánlatot, hogy rendszeresen szállítsunk számukra tisztítószereket, irodaszereket, édességeket. Vegyi áru, pékáru, drogériatermékek, élelmiszer, hogy csak néhány terméktípust említsek, vagyis nagyon széles palettáról választhatnak a vásárlóink. Emellett a napi aktualitásokhoz, eseményekhez kapcsolódóan is kínálunk termékeket, vagyis próbálunk innovatív kereskedelmi struktúrát megvalósítani, ahol valóban a kereslet-kínálat alapján alakítjuk a driveinstore.hu terméklistáját. Így például a nők napja alkalmából prémium minőségben, akcióban árultunk virágot, de egyébként is foglalkozunk virágárusítással, amely bármely célcsoportunk számára érdeklődésre tarthat számot.

– Óriási a verseny az online-piacon. Milyen előnyöket tudna említeni, amellyel valóban versenyképes szolgáltatásokat kínálnak?

– Már több mint tízezer terméket kínálunk, közel minden igényt ki tudunk elégíteni. A cégeknél sokszor gondot okoz, hogy melyik munkatársra bízzák a bevásárlást, hol szerezze be a szükséges árukat, hol az olcsóbb, esetleg túl nagy mennyiséget vásárolnak, vagy a cipekedés is gondot okozhat az emeleti irodába. Mi minden problémát megoldunk, a teljes folyamatot kézbe vesszük. Ráadásul mivel kisvállalkozás vagyunk, ezért sokkal rugalmasabban kezeljük a rendeléseket a nagy vállalatokhoz képest, így kapacitástól függően akár azt is tudjuk vállalni, hogy a sürgős igényeket már aznap délutánra kielégítjük.

– Mennyi önöknél a szállítási díj és milyen határidőre vállalnak egy rendelést?

– Értékhatár nélkül minimális kiszállítási díjjal dolgozunk. 20 ezer forintos értékhatár fölött pedig egyáltalán nem kérünk díjat. Az adott munkanapon este hat óráig leadott  rendeléseket másnap 14 órától már tudjuk teljesíteni.
 

SOCIAL BOX