Letették az Eiffel Palace alapkövét

Az V. kerületben jelenleg folyó, legnagyobb volumenű, városmegújító beruházásért felelős Kovács Attila, a Horizon Development ügyvezető partnere, Belváros-Lipótváros polgármesterével, Rogán Antallal közösen helyezte el az alapkövet a legkorszerűbb technológiával épülő, már most monumentális látványt nyújtó, 5 emeletes mélygarázs legalsó szintjén. A kapszulába az épület tervrajza, egy nemzeti és egy kerületi zászló, egy aktuális dátumú napilap, […]

Az V. kerületben jelenleg folyó, legnagyobb volumenű, városmegújító beruházásért felelős Kovács Attila, a Horizon Development ügyvezető partnere, Belváros-Lipótváros polgármesterével, Rogán Antallal közösen helyezte el az alapkövet a legkorszerűbb technológiával épülő, már most monumentális látványt nyújtó, 5 emeletes mélygarázs legalsó szintjén. A kapszulába az épület tervrajza, egy nemzeti és egy kerületi zászló, egy aktuális dátumú napilap, valamint néhány, ünnepélyes pillanatokat megörökítő polaroid fotó került.

A ceremónián a polgármester ismét méltatta a kiemelkedő jelentőségű projektet, ezúttal nem az “elrejtett kincsek” feltárása, hanem egy másfajta értékalkotás kapcsán. Az egykori Pesti Hírlap székházának impozáns, belülről modernizált reinkarnációjában ugyanis nem csak a múlt előkelő építészeti formái találkoznak a jelen magasfokú korszerűségével: az épület egyúttal az V. kerület északi részének megújulását is reprezentálni fogja.

 

 

 

SOCIAL BOX