Beruházási szándékot tesztel a KAVOSZ Zrt.

Krisán László vezérigazgató a lapnak nyilatkozva megfontolásra érdemes lehetőségnek nevezte, hogy egy pilot projekt erejéig magasabb, akár teljes körű kamattámogatás kerüljön a beruházási célú Széchenyi kártya vállalkozói hitele mögé. Ebben az esetben a hitel ára nulla forrásköltség mellett csak a folyósítási és kockázati költségeket tartalmazná, ami messze a legolcsóbb forrást adná a vállalkozóknak. Amennyiben a […]

Krisán László vezérigazgató a lapnak nyilatkozva megfontolásra érdemes lehetőségnek nevezte, hogy egy pilot projekt erejéig magasabb, akár teljes körű kamattámogatás kerüljön a beruházási célú Széchenyi kártya vállalkozói hitele mögé. Ebben az esetben a hitel ára nulla forrásköltség mellett csak a folyósítási és kockázati költségeket tartalmazná, ami messze a legolcsóbb forrást adná a vállalkozóknak.

Amennyiben a hitelezés ilyen feltételek mellett sem indulna be, az világosan jelezné, hogy a vállalkozások távol tartják magukat a kockázatvállalástól, és inkább egyéb területeken lenne szükség beavatkozásra – tette hozzá.

SOCIAL BOX