Új igazgatóság a Business Telecomnál

Beier András 35 éves közgazdász, több mint 12 éves, a hazai és nemzetközi távközlési szektorban szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik. Pályafutását az Arcor Telecommunicationsnél kezdte, majd a Tele2 regionális értékesítési vezetője volt. 2006 és 2008 között az Eurosys vállalati igazgatójaként tevékenykedett. 2008-ban csatlakozott a Business Telecomhoz, ahol tapasztalatait az értékesítés, a kormányzati kapcsolatok, valamint a teljes […]

Beier András 35 éves közgazdász, több mint 12 éves, a hazai és nemzetközi távközlési szektorban szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik. Pályafutását az Arcor Telecommunicationsnél kezdte, majd a Tele2 regionális értékesítési vezetője volt. 2006 és 2008 között az Eurosys vállalati igazgatójaként tevékenykedett. 2008-ban csatlakozott a Business Telecomhoz, ahol tapasztalatait az értékesítés, a kormányzati kapcsolatok, valamint a teljes kereskedelmi üzletág irányítása során sikerrel kamatoztatta. Szaktudása, kapcsolatrendszere, valamint az alternatív távközlésben szerzett ismeretei révén a szegmens kiemelkedő szakembereként jelentős szerepet játszott a Business Telecom fejlődésében.

A befektetői kapcsolatokért felelős igazgatóság létrehozása, valamint Beier András kinevezése nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sikeres kötvényprogramjait követően, a Business Telecom Nyrt. további tőkepiaci terveinek végrehajtása során a befektetői kapcsolatok kezelése a társaságon belül kiemelt szervezeti egységben, minden tekintetben a legmagasabb szinten történjen.
 

SOCIAL BOX