Kinevezések a TriGranit-nál

Görföl János, korábbi építésügyi vezérigazgató-helyettes a továbbiakban Építésügyi és Fejlesztési Vezérigazgató-helyettesként erősíti a vállalatot. Új pozíciójában ő felel a vállalat összes fejlesztésért és a kivitelezési folyamtokért is. Az elmúlt két évtizedben a vezetőség tagjaként Görföl János olyan kiemelkedő fejlesztések lebonyolítását koordinálta, mint a budapesti Millennium Városközpont vagy a krakkói Bonarka City Center projekt. Görföl úr […]

Görföl János, korábbi építésügyi vezérigazgató-helyettes a továbbiakban Építésügyi és Fejlesztési Vezérigazgató-helyettesként erősíti a vállalatot. Új pozíciójában ő felel a vállalat összes fejlesztésért és a kivitelezési folyamtokért is. Az elmúlt két évtizedben a vezetőség tagjaként Görföl János olyan kiemelkedő fejlesztések lebonyolítását koordinálta, mint a budapesti Millennium Városközpont vagy a krakkói Bonarka City Center projekt. Görföl úr minősített Építési Felügyelő és Igazságügyi Műszaki Szakértő, aki több, mint 33 évnyi tapasztalattal rendelkezik az ingatlanfejlesztés és -kivitelezés területén.

Beata Kokeli, a TriGranit eddigi Asset Management vezetője a továbbiakban kiterjesztett feladatkörrel a vállalat lengyelországi működésért is felelős lesz. Beata Kokeli több, mint 19 évre visszatekintő tapasztalattal rendelkezik az ingatlanszektorban fejlesztői és ügynökségi oldalon egyaránt, olyan cégeknél dolgozva, mint pl. a Polish Centrum Development & Investments, valamint a CBRE szerzett meg.

Pénzügyi területen a vállalat Agnieszka Turowska, korábbi Pénzügyi Vezető előléptetését jelentette be, aki a jövőben Pénzügyi Vezérigazgató-helyettesként a TriGranit finanszírozási, számviteli és kontrolling funkcióinak a felügyeletéért felel, továbbá csatlakozik a vállalat igazgatóságához is. Agnieszka Turowska 11 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi ingatlanszektorban. 2013-ban csatlakozott a TriGranit cégcsoporthoz, ezt megelőzően 6 évet töltött el a lengyel székhelyű MT Development Group csoportnál, és dolgozott többek között a varsói Pricewaterhouse Coopers könyvvizsgálói részlegén, valamint Stuttgarban a Robert Bosch cégcsoport kontrolling részlegén. Agnieszka Turowska tagja az ACCA nemzetközi számviteli testületnek.

Stefan Cuvin, korábbi Építésügyi Manager feladatköre is bővül a jövőben, és Fejlesztési Igazgatóként ő koordinálja a vállalat valamennyi fejlesztését. Továbbá Biacs Balázs, eddigi Senior Pénzügyi Elemző is kiterjesztett feladatkörrel fog rendelkezni, és a jövőben Akvizíciós Vezetőként erősiti a TriGranit-ot.

SOCIAL BOX