Science Park, Eston, Colliers hármas indul

A környezetbarát technológia felhasználását tekintve úttörő fejlesztés kiemelkedő építési minősége, egyben a bérlő igényei szerint rugalmasan kialakított irodaterei miatt vált igen keresetté.  A 29.450 négyzetméteres, hűtőbordás klimatizálással ellátott irodaházban jelenleg három, azonnal beköltözhető irodahelyiség vált elérhetővé (két 500 nm alatti egység a földszinten, és egy exkluzív, 800 négyzetméteres iroda a hatodik emeleten). Az ügynökségek közös […]

A környezetbarát technológia felhasználását tekintve úttörő fejlesztés kiemelkedő építési minősége, egyben a bérlő igényei szerint rugalmasan kialakított irodaterei miatt vált igen keresetté.  A 29.450 négyzetméteres, hűtőbordás klimatizálással ellátott irodaházban jelenleg három, azonnal beköltözhető irodahelyiség vált elérhetővé (két 500 nm alatti egység a földszinten, és egy exkluzív, 800 négyzetméteres iroda a hatodik emeleten). Az ügynökségek közös álláspontja szerint a bérbeadás sikerét az épület kedvező adottságai garantálják. A Science Park BREEAM zöldház minősítésének kiadása folyamatban van.

„Örömünkre szolgál, hogy Budapest egyik emblematikus, igazán minőségi épületének bérbeadásán dolgozhatunk. Biztosak vagyunk abban, hogy a Science Park, és az ahhoz hasonló, különösen jól teljesítő irodaházak felszabaduló területeit kizárólagos bérbeadási megbízással lehet a leghatékonyabban értékesíteni. A jelen felkérés alapján közreműködő tanácsadók az irodabérlők számára személyre szabott irodabérleti megoldások megtalálását, a bérbeadó felé pedig koncentrált keresletet biztosítanak; és ez az ügynökségek sikerének záloga.” – mondta el Salamon Adorján, az Eston International elnök-vezérigazgatója.

„A Science Park megjelenésében és belső kiépítésében is a minőségi, kreatív munkavégzést támogatja, ugyanakkor teret enged a rekreációnak is. A közelben elérhető szolgáltatások sokszínűsége, az ingatlan könnyű megközelíthetősége nyomán tanácsadói munkánk várhatóan rövid időn belül sikerrel zárul majd.” – tette hozzá Tim Hulzebos, a Colliers International ügyvezető igazgatója.

SOCIAL BOX