A TriGranit Management Corporation elnyerte a 2012-es Év Ingatlangazdálkodója díjat

Ezt a kitüntető címet azok a délkelet-európai ingatlanfejlesztő és –befektető vállalatok, ingatlantanácsadó, -bérbeadó ügynökségek, szakmai szolgáltatók, ügyvédi és építészirodák, ingatlangazdálkodással foglalkozó vállalatok nyerhetik el, amelyek piaci hozzájárulása és széleskörű jelenléte, megújuló és minőségi ügyfélszolgálata, sikeres kereskedelmi teljesítménye meghatározó volt az elmúlt évben. A zsűri nagyra értékelte a TGM sikeres kiskereskedelmi, irodai, kulturális és szabadidős menedzsmenttevékenységét, […]

Ezt a kitüntető címet azok a délkelet-európai ingatlanfejlesztő és –befektető vállalatok, ingatlantanácsadó, -bérbeadó ügynökségek, szakmai szolgáltatók, ügyvédi és építészirodák, ingatlangazdálkodással foglalkozó vállalatok nyerhetik el, amelyek piaci hozzájárulása és széleskörű jelenléte, megújuló és minőségi ügyfélszolgálata, sikeres kereskedelmi teljesítménye meghatározó volt az elmúlt évben.

A zsűri nagyra értékelte a TGM sikeres kiskereskedelmi, irodai, kulturális és szabadidős menedzsmenttevékenységét, valamint a régióban a közelmúltban elnyert számos új megbízatást, mint az ingatlangazdálkodási és létesítményüzemeltetési megbízás a bolgár Sofia Ring Mall bevásárlóközpontnak, létesítményüzemeltetési és bérbeadási megbízás az ERA City bevásárlóközpontnak, menedzsmenttanácsadás a Skopski Saem Skopje vásár- és konferenciaközpontnak, egy új megbízást Romániában, valamint a budapesti Corvin Sétány irodaépületének nyújtott létesítményüzemeltetési megbízást is.

Phil Evans, a TriGranit Management Corporation vezérigazgatója így kommentálta a hírt: Nagy örömmel szereztem tudomást arról, hogy a TriGranit Management elnyerte a “Property Management Company of 2012” díjat a nyolcadik alkalommal megrendezett Europa Property 2012 díjátadó ünnepségen tegnap este Bukarestben. Ez a díj a horvátországi szakmai kiválóságunk és új, bulgáriai, macedóniai valamint romániai visszatérésünk elismerése. Külön büszke vagyok arra, hogy ezt a díjat igen jó nevű versenytársakkal szemben nyertük el.

A TriGranit Management Corporation egy létesítménygazdálkodással és –üzemeltetéssel, vagyonkezeléssel foglalkozó, szervesen növekvő, kelet-közép-európai vállalat, amely a piaci igények kielégítésére 1994-ben jött létre. A cég által üzemeltetett kereskedelmi, irodai, kulturális, oktatási és szabadidős intézmények 1500 bérlője, a mintegy 60 millió látogató a régió egyik legmeghatározóbb ingatlanüzemeltetőjévé tette a vállalatot. Széleskörű szolgáltatásaival, kreatív és fejlesztésalapú szemlélettel a TGM arra törekszik, hogy egyidejűleg valamennyi ügyfelének – látogatók, bérlők és tulajdonosok – igényeit kielégítse.

SOCIAL BOX