Újra KKV Akadémia

Az előadók között sikeres külföldi és hazai trénerek, exportőrök, külgazdasági szakdiplomaták, közgazdászok, tanácsadók találhatók. Az előadások mellett interaktív kiscsoportos feladatok megoldása biztosítja az elhangzottak gyakorlati elsajátítását, amire az M27 ABSOLVO vezető tanácsadóinak irányításával kerül sor. Az Akadémia sikerét az előző tréningek rendkívül pozitív visszhangja is alátámasztja. Az eddig részt vett 53 cég tapasztalatai szerint „a […]

Az előadók között sikeres külföldi és hazai trénerek, exportőrök, külgazdasági szakdiplomaták, közgazdászok, tanácsadók találhatók. Az előadások mellett interaktív kiscsoportos feladatok megoldása biztosítja az elhangzottak gyakorlati elsajátítását, amire az M27 ABSOLVO vezető tanácsadóinak irányításával kerül sor.
Az Akadémia sikerét az előző tréningek rendkívül pozitív visszhangja is alátámasztja. Az eddig részt vett 53 cég tapasztalatai szerint „a jó hangulat, a hasznos kapcsolatok kialakítása, valamint a szellemi kihívások alapvető részét képezik a programnak”. Szerintük a KKV Akadémia egy „messzire mutató, értékes kezdeményezés, amelyre nagy szükség van manapság, hiszen a rendezvény nem csak a külpiacra jutást, hanem a cégek általános fejlődését is támogatja”. Véleményük szerint „mind az előadók, mind a résztvevők új ismeretekkel, inspirációval gazdagították a részt vevőket”.

SOCIAL BOX