Könnyed nyári este – networking az iroda.hu csoporttal

Az iroda.hu csoport egyedülálló ötlettel mozgatta meg az ingatlanpiacot a nyári szabadság előtt. Közel 200 meghívott volt hivatalos az eseményére. Ízléses bútorok, lounge, napernyő, zamatos borok, önfeledt szórakozás és gyönyörű kilátás. Ez volt aBÁR. Az est támogatója az ORCO Property Group volt. Kalmár Zoltán, az iroda.hu ügyvezetője a rendezvény után elmondta “Nagyszerű élmény volt, hogy […]

Az iroda.hu csoport egyedülálló ötlettel mozgatta meg az ingatlanpiacot a nyári szabadság előtt. Közel 200 meghívott volt hivatalos az eseményére. Ízléses bútorok, lounge, napernyő, zamatos borok, önfeledt szórakozás és gyönyörű kilátás.

Ez volt aBÁR.

Az est támogatója az ORCO Property Group volt. Kalmár Zoltán, az iroda.hu ügyvezetője a rendezvény után elmondta “Nagyszerű élmény volt, hogy egy ilyen presztízs értékű műemléki épület gyönyörű körpanorámás Tetőterasza adott otthont aBár rendezvénysorozat első eseményének. Az ORCO-ban egy profi, igényes és nem utolsó sorban végtelenül rugalmas együttműködő partnerre találtunk.”

A borkóstoló háziasszonya az iroda.hu csoport kereskedelmi és portfólió vezetője, Petkovics Diána volt, vendégei Tokaj és Villány borait kóstolhatták, köszönhetően a Bock Pincészetnek, SAUSKA fiatal borászainak, valamint a Tiffán családnak.

Az ízletes borok a könnyedtől az egészen testesig, a rendezvényen feltűnő új arcok, valamint a csodálatos panoráma, és naplemente elégedetté tette a vendégeket és szervezőket egyaránt.

“Az Orco Property Group örült, hogy az iroda.hu a Párisi Nagyáruházat választotta első helyszínéül egy ilyen nívós és már régen várt szakmai rendezvénynek.” – nyilatkozta Vojnár Zinaida, az ORCO leasing és marketing menedzsere.

További hangulatos képek aBÁR oldalon, és az iroda.hu csoport Facebook oldalán, valamint IDE kattintva megtekintheti videós összefoglalónkat is.

SOCIAL BOX