Negyedével nőtt az ingatlanberuházás a régióban

A régió vezető befektetési piaca továbbra is Lengyelország, ahol a második negyedév összbefektetéseinek 72 százaléka történt, míg Csehország és Szlovákia csak 100-100 millió eurót vonzottak. Romániában és Magyarországon nem volt számottevő befektetés az elmúlt negyedévben, bár Magyarországon az év első három hónapjában viszonylag sok befektetés történt, 159 millió euró értékben. A befektetők továbbra is az […]

A régió vezető befektetési piaca továbbra is Lengyelország, ahol a második negyedév összbefektetéseinek 72 százaléka történt, míg Csehország és Szlovákia csak 100-100 millió eurót vonzottak. Romániában és Magyarországon nem volt számottevő befektetés az elmúlt negyedévben, bár Magyarországon az év első három hónapjában viszonylag sok befektetés történt, 159 millió euró értékben.
A befektetők továbbra is az irodapiacot preferálják, amely a befektetések 50 százalékát adta a második negyedévben. Az ipari ingatlanpiac aktivitása az előző két negyedévhez képest csökkent, így az összbefektetéseknek csak 10 százalékát tette ki.

SOCIAL BOX