Gyors eredményt hozott a Millenium Tower I. bérbeadási megbízása

A Tresorit Kft. az IT piacon 2011-ben megjelenő start-up vállalkozásként már most jelentős sikereket könyvelhet el magának a felhő-alapú szoftverfejlesztés piacán, aminek köszönhetően az ismert kockázati tőkebefektető, az Euroventures is ígéretes vállalkozásnak tartja, így tavaly nyáron 380 millió forintért szerzett a cégben részesedést. „Saját fejlesztésű, szabadalmazás alatt álló titkosítási megoldásunkra építve hosszú távú célunk a […]

A Tresorit Kft. az IT piacon 2011-ben megjelenő start-up vállalkozásként már most jelentős sikereket könyvelhet el magának a felhő-alapú szoftverfejlesztés piacán, aminek köszönhetően az ismert kockázati tőkebefektető, az Euroventures is ígéretes vállalkozásnak tartja, így tavaly nyáron 380 millió forintért szerzett a cégben részesedést.

„Saját fejlesztésű, szabadalmazás alatt álló titkosítási megoldásunkra építve hosszú távú célunk a piacvezető pozíció megszerzése a titkosított felhő-alapú tárhely szolgáltatók között, elsősorban kis- és közép vállalatok körében.” – mondja Lám István, a Tresorit ügyvezetője.

Az irodával szemben támasztott magas minőségi elvárásaiknak a 2006-ban átadott 18.000 négyzetméteres Millenium City Center prémium, „A” kategóriás irodaépülete teljes mértékben megfelel.

A cég alkalmazottai a Millenium Tower I. pazar, tetőteraszos kilátását ezentúl saját irodájukból élvezhetik, továbbá garantált számukra a kiváló, energiatakarékos munkakörnyezet is. A cég vezetése – tekintettel a jelentős növekedési potenciálra – előrelátóan már a jelenlegi tárgyalások során biztosította a házon belüli fejlődés lehetőségét, amit a Bérbeadó flexibilis hozzáállása és a rugalmas irodafelosztás tesz lehetővé.

„Örömünkre szolgál, hogy egy ilyen biztató jövő előtt álló vállalattal bővülhetett a Millenium Tower I. neves bérlőinek köre. Beigazolódni látszanak a megbízással kapcsolatos elképzeléseink is, hiszen tanácsadóinknak nem telt sok időbe, míg egy újabb, elégedett bérlővel sikerült megállapodni. Ez a gyors eredmény pedig köszönhető az irodaépület kivételes adottságainak és az ügyfél-központú bérbeadónak is.” – mondta el Salamon Adorján, az Eston International ZRt. vezérigazgatója.

SOCIAL BOX