A győri építőipari cég sikerei

Lukács Zsanett, a West Hungária Bau Kft. kommunikációs vezetője úgy véli, Győrben nagyon sokan ismerik a vállalkozást, az 1997-ben alapított, Paár Attila tulajdonában álló céget, amely több mint száz alkalmazottal és tizenegymilliárd forint feletti éves árbevétellel rendelkezik. A West Hungária Bau Kft. keze nyomát viseli Győrben egyebek mellett a Barátság park, a Petz Aladár Megyei […]

Lukács Zsanett, a West Hungária Bau Kft. kommunikációs vezetője úgy véli, Győrben nagyon sokan ismerik a vállalkozást, az 1997-ben alapított, Paár Attila tulajdonában álló céget, amely több mint száz alkalmazottal és tizenegymilliárd forint feletti éves árbevétellel rendelkezik. A West Hungária Bau Kft. keze nyomát viseli Győrben egyebek mellett a Barátság park, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház több osztálya, az Árkád, a pláza, a Tesco, a Széchenyi tér, a Dunakapu-ház, a Kiss Ernő utcai társasház vagy éppen a Lloyd palota.

Az Audinak 1997 óta végeznek csarnoképítési és szerkezetépítési munkákat, ők építették a Győri Keksz csarnokát és a Vill-Korr irodaházát. – Büszkék vagyunk arra, hogy Budapesten mi nyertük el a Várkertbazár- projektet, a műemléki védettségű épületegyüttes rekonstrukció – ja nagy precizitást igényel, igazi kihívás a cégünk számára – fogalmaz Lukács Zsanett, aki a folyamatban levő munkák között a Nemzeti Közszolgálati Egyetem felújítását is megemlíti, ehhez a Nemzeti Alkotmányvédelmi Hivatal minősítése kellett, vagyis nemzetbiztonsági átvilágítás után pályázhattak a feladatra. Ez utóbbi arra bizonyíték, minden olyan minősítést megszereztek, amelyet egy építőipari cég megszerezhet Magyarországon. A minőség és a profizmus mellett versenyképes árakat diktál a cég, hisznek a folyamatos megújulás szükségességében, ez a siker kulcsa, amellyel a válság közepette is növekedni tudtak, s mély gyökereket eresztettek a generálkivitelezői piacon. Az iparban csarnokok, irodák, a szolgáltatói szférában szállodák, autószalonok, bevásárlóközpontok sokasága köthető a West Hungária Bau Kft.-hez.

A cégnek a minőség mellett a támogatás is fontos. Az idei árvíz idején gépparkjukkal és több ezer szendvics készítésével segítették a bajba jutott embereket. – Nemcsak a bajban akarunk segíteni, hanem abban is, hogy az élet napos oldalát még naposabbá tegyük – jelzi Lukács Zsanett, miért lett a West Hungária Bau Kft. az idei nyárzáró koncert ezüst fokozatú támogatója. – Jó érzés úgy támogatni valamit, ha tudjuk, színvonal van mögötte – zárta nyilatkozatát a West Hungária Bau Kft. kommunikációs vezetője.

SOCIAL BOX