A Pannónia Studio neoklasszicista palotájába költözött a Lakógép Kft.

  Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak. Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal a Lakógép Kft. válaszolt. A LAKÓGÉP több mint 10 éve nyújt több szakterületet átfogó, professzionális támogatási szolgáltatási megoldásokat Magyarországon a teljes építőipari ágazatban, az […]

 

Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak.

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal a Lakógép Kft. válaszolt.

A LAKÓGÉP több mint 10 éve nyújt több szakterületet átfogó, professzionális támogatási szolgáltatási megoldásokat Magyarországon a teljes építőipari ágazatban, az építési időszak előtt, közben és után. Újító szellemű, elkötelezett cég. Munkatársai szakértelme a generál kivitelezésen túl kiterjed az építés ellenőrzés, költségvetési tanácsadás és projektirányítás tevékenységekre is.

A cég mérete és ügyfelei 2018-ra tették indokolttá egy bázis iroda kialakítását, hiszen számos olyan megbízóval dolgoznak együtt, akiknek ideiglenes munkahelyet biztosítanak napokra vagy akár hetekre is. Emiatt döntöttek az iroda kialakítás mellett.

Az új iroda tervezésekor fontos volt a természet közeliség kifejezése, emiatt sok élő növény került be, amelyeket napfénylámpákkal is megvilágítanak.

MIRE VAGYTOK A LEGBÜSZKÉBBEK AZ ÚJ TÉRBEN?

Az újonnan létrehozott terek kiválóan támogatják a cégünknél lévő speciális munkavégzést, alkalmasak az építésvezetőink ideiglenes munkahelyeként, tárgyalások színtereként vagy akár az ügyfeleink (beruházó cégek) részére is, átmeneti munkatérként. A sok növény jókedvet és derűt hoz számunkra, ezért nagyon szeretjük.

HOGYAN TUDTÁTOK BEVONNI A MUNKAVÁLLALÓKAT A FOLYAMATBA?

Már a tervezési folyamatban is képviselte magát az összes munkacsoport, akik a területen dolgoznak. A tervező – Art Front Hungary Kft. – vázlattervi animációt készített, amit minden kolléga megkapott és véleményezhetett, így az ő igényeik szerint alakították ki a végleges elképzelést.

VAN VALAMI, AMIT UTÓLAG MÁSHOGY TERVEZNÉTEK/MÁSHOGY VALÓSÍTANÁTOK MEG?

A terek hangcsillapításán még fejlesztenünk kell, de ezen már közösen dolgozunk a tervezőkkel. 

Az irodát szeretnénk employer branding eszközként és munkaerő megtartásra is használni, ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy valóban minden munkavállalói igényt kielégítsen. Ebből adódóan például a WELL minősítés bizonyos elemeit is megvalósítottuk, illetve a WELL BEING élmény fokozásáért tervezzük párásító és légtisztító berendezések beszerzését is.

Eleinte nem terveztük, hogy indulunk Az Év Irodája versenyen, de amikor láttuk, hogy hogyan alakul ki a tér, úgy éreztük, hogy benevezünk.

Ha megnéznétek az irodáról készült fotókat és szavaznátok, EZEN a linken megtehetitek!

SŐT! ITT még egy kis videót is találtok az elkészült térről!

 

SOCIAL BOX