Hamarosan nyit a BUSINESS EXPO – Üzleti megoldások fóruma

A rendezvény ebben az évben a BUDATRANSPACK – Csomagolóipari és logisztikai szakkiállítás, a PRINTEXPO – Nyomdaipari és digitális technológiai szakkiállítás, és a Business Travel Show – Üzleti Turizmus Workshop-al egy időben kerül megrendezésre. A látogatók egy belépéssel több kiállítást is megtekinthetnek egy időben, illetve a kapcsolódó szakmai programokat is látogathatják. A három tartalmas szakmai nap […]

A rendezvény ebben az évben a BUDATRANSPACK – Csomagolóipari és logisztikai szakkiállítás, a PRINTEXPO – Nyomdaipari és digitális technológiai szakkiállítás, és a Business Travel Show – Üzleti Turizmus Workshop-al egy időben kerül megrendezésre. A látogatók egy belépéssel több kiállítást is megtekinthetnek egy időben, illetve a kapcsolódó szakmai programokat is látogathatják. A három tartalmas szakmai nap programjai között szerepel a Napi Gazdaság – KKV Hitelezés 2013 konferenciája, mely kiemelten foglalkozik a Széchenyi Kártya program, mint a legsikeresebb KKV finanszírozási program témakörével, továbbá olyan kérdésekre is választ ad, hogy milyen módon segíti a bankrendszer a hazai gazdaság fejlődését, vagy hogy milyen ösztönző lépéseket tervez a Magyar Nemzeti Bank a KKV szektor hitelezésére. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) „Költségcsökkentés és hatékonyság növelés a gyakorlatban” – Megoldások börzéje, kifejezetten a KKV szektor legaktuálisabb témáit hozza el. Október 2-án 13 és 17 óra között a látogatók aktuális és hiteles információkat szerezhetnek többek között arról, hogy miért fontos a cégek életében az e-tendering, vagy hogy hogyan aknázzuk ki az okostelefonokban rejlő lehetőségeket a vállalatunk versenyképessége érdekében. A KKVHÁZ „Ahol játszva profitálhat” című vetélkedője a civilek és a vállalatok közötti, szintén a KKV szektort érintő legfontosabb kérdésekkel foglalkozik. A vetélkedő során a Magyar Logisztikai Egyesület, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége, és a KKVHÁZ képviselője válaszol a helyszínen a közönségtől kapott kérdésekre. A kérdések a legváltozatosabb témakörökben kerülnek terítékre, hiszen a vetélkedő előtti időszakban a helyszínen jelen lévő látogatóktól gyűjtik majd őket, így bárki felteheti kérdéseit, és választ is kaphat rá. A helyszínen dől el az is, hogy a „KKVHÁZ Összefogás Vetélkedő Magyarország” megnevezésű internetes vetélkedőjén melyik megyék kapták a legtöbb szavazatot a közönségtől, és kik juthatnak be a második fordulóba.

Érdemes odafigyelni a párhuzamosan zajló, BUDATRANSPACK kiállítás programjaira is. A csomagolóipari, és logisztikai szakmai napok keretein belül egy egyedülálló csomagolósort alakítanak ki, mely segítségével a szakemberek betekintést nyerhetnek a csomagolóipari folyamatokba. A „BUDATRANSPACK LIVE” nevet viselő automata csomagolósor komoly szakmai együttműködés eredményeként lesz megtekinthető. A létrehozásban együttműködő cégek, a SOCO SYSTEM, a Mettler Toledo, a Transmoduls Kft., és az Amsy Jelöléstechnikai Kft., akik különböző csomagolóipari gépekkel és technológiákkal járultak hozzá a rendkívül látványos szakmai program létrejöttéhez. A BUDATRANSPACK kiállítás támogatója a Reményi Csomagolástechnika.

További információ: www.businessexpo.hu

SOCIAL BOX