BNP: Új ügyvezető a kelet- és közép-európai régió Tőkepiacok osztályán

A Tőkepiac divízió egyedi szolgáltatásokat nyújt a kelet-közép-európai piacokon működő intézményeknek és magánszemélyeknek, azoknak, akik kereskedelmi egységüket eladni kívánják, vagy vonzó kereskedelmi ingatlan-befektetést keresnek. Szakértői tanácsokkal segíti a finanszírozási forrást keresőket, legyen az banki kölcsön, vagy meglévő ingatlan portfólióból történő eszközértékesítés. A meglévő hitelkötelezettségek átstrukturálására optimális megoldásokat dolgozunk ki, a szolgáltatásainkkal értéket teremtünk ügyfeleinknek és […]

A Tőkepiac divízió egyedi szolgáltatásokat nyújt a kelet-közép-európai piacokon működő intézményeknek és magánszemélyeknek, azoknak, akik kereskedelmi egységüket eladni kívánják, vagy vonzó kereskedelmi ingatlan-befektetést keresnek. Szakértői tanácsokkal segíti a finanszírozási forrást keresőket, legyen az banki kölcsön, vagy meglévő ingatlan portfólióból történő eszközértékesítés. A meglévő hitelkötelezettségek átstrukturálására optimális megoldásokat dolgozunk ki, a szolgáltatásainkkal értéket teremtünk ügyfeleinknek és maximalizáljuk a befektetéseik megtérülését – nyilatkozta Thierry Laroue Pont a BNP Paribas Real Estate ügyvezető igazgatója.
 
Del Chandler 1991 óta él Lengyelországban. Különböző ingatlan és pénzügyi vállalatoknál töltött be pozíciót, valamint felügyelőbizottsági tagja volt Lengyelország egyik vezető, magánkézben lévő energiaforrás-fejlesztő cégének. 16 éven keresztül, ügyvezető igazgatója volt az ING Lease ‘Struktúrált Lízing Szolgáltatások’ részlegének. Ezen kívül széleskörű tapasztalatot szerzett nemzetközi pénzügyi intézményeknél és tanácsadó cégeknél töltött munkái során. 

A Tőkepiac divízió fejlesztése alapvető eleme a BNP Paribas Real Estate kelet-közép-európai régión belüli pozíciója megerősítésének. A BNP Paribas része vagyunk, amely egyike a világ legnagyobb pénzügyi csoportjainak. A BNP Paribas Real Estate már most is vezető szerepet tölt be az ingatlanpiacon aktív szervezetek között a nyugat-európai országokban. Jelenleg arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségű megoldásokat nyújtsuk ügyfeleinknek a közép-kelet-európai régióban – foglalta össze Thierry Laroue Pont.

SOCIAL BOX