A BNP Paribas fogja kezelni a Váci Greens B épületét

A BNP Paribas Real Estate Hungary Ingatlankezelési osztályának stratégiai célkitűzése, hogy a kezelt ingatlanok teljesítményét növeljük. Következetes és proaktív üzemeltetési tevékenységünk elsődleges célja a bérlők kényelmének biztosítása, a természetes környezet védelmére külön hangsúlyt helyezve. Rendkívül örülünk annak, hogy az Atenor ismételten minket bízott meg egy újabb épület üzemeltetési feladataival, ezáltal kifejezve megelégedettségüket az eddig elért […]

A BNP Paribas Real Estate Hungary Ingatlankezelési osztályának stratégiai célkitűzése, hogy a kezelt ingatlanok teljesítményét növeljük. Következetes és proaktív üzemeltetési tevékenységünk elsődleges célja a bérlők kényelmének biztosítása, a természetes környezet védelmére külön hangsúlyt helyezve. Rendkívül örülünk annak, hogy az Atenor ismételten minket bízott meg egy újabb épület üzemeltetési feladataival, ezáltal kifejezve megelégedettségüket az eddig elért eredményeinket illetően” – állapította meg Favari Henrik, a BNP Paribas Real Estate Hungary vezérigazgatója.

A Váci Greens a Váci út központjában, Budapest egyik legelismertebb üzleti negyedében elhelyezkedő, hat irodaépületből álló, teljes egészét nézve közel 130 000 négyzetméteres fejlesztési terület. Az irodakomplexum kiemelkedik a kitűnő elhelyezkedés, a modern építészet és a magas műszaki színvonal tekintetében. A Váci Greens project a budapesti irodafejlesztések közül elsőként nyerte el a BREEAM besorolási rendszerének “Kiváló” minősítését, modern tervezésének köszönhetően pedig a Nemzetközi Ingatlan Award “Építészet” és “Irodafejlesztési” kategóriáiban első helyezett lett. 

SOCIAL BOX