aBár behálózza az ingatlanpiacot

A theBar hivatalos oldala: www.thebar.hu Az esemény képei itt találhatóak.   “Hiszünk aBárban. Hiszünk a magyar piacban – még mindig-, és ugyanígy a valódi kapcsolatokban is.” – ezekkel a szavakkal nyitotta meg Petkovics Diána, az esemény háziasszonya az október 3-i rendezvényt, ahol a több, mint kétszáz vendég között bőven találhattunk új arcokat.   aBár független networking […]
A theBar hivatalos oldala: www.thebar.hu
Az esemény képei itt találhatóak.
 
“Hiszünk aBárban. Hiszünk a magyar piacban – még mindig-, és ugyanígy a valódi kapcsolatokban is.” – ezekkel a szavakkal nyitotta meg Petkovics Diána, az esemény háziasszonya az október 3-i rendezvényt, ahol a több, mint kétszáz vendég között bőven találhattunk új arcokat.
 

aBár független networking esemény, melynek keretében az iroda.hu csoport minden alkalommal más szakmai partnerrel dolgozik, hogy a vendégek kötetlen formában építhessék tovább üzleti kapcsolataikat. A theBar-idea az iroda.hu csoport szellemi terméke, megvalósulása többek szerint hiánypótló a magyar piacon.

A ‘..where you can meet’ szlogennel fémjelzett vándorrendezvény ezúttal a belváros egyik legprominensebb irodáházába, a Bank Centerbe költözött, hogy egy rövid időre borokkal és prosciutto-val vendégelje meg az ingatlanszakma vezető szakértőit.

A helyszínen épp zajló olasz design kiállítás méltó díszletet adott a minőségi kapcsolatépítéshez – az irodaház vezetése pedig remek partnernek bizonyult ahhoz, hogy a legutóbbi tetőteraszos theBar méltó folytatása legyen: “A Bank Center managementje fontosnak tartja, hogy a VIVA LA MOBILITÁ – ‘Utazás olasz módra’ c. kiállításához hasonlóan egyedülálló, mindenki számára nyitott programokat szervezzen az épületben, mely ezáltal a pezsgő üzleti élet mellett a design és a kultúra színtere is lehet. Idén nem várt sikert aratott a Design Hét keretében megrendezett kiállításunk, mely 13 olasz világmárka számára adott helyet a bemutatkozásra. Örömünkre szolgál, hogy aBÁR vendégei és ezek az exkluzív márkák a Bank Centerben találkozhattak”  – mondta el Rézsó István, a ház property managere.

A következő networking estére várhatóan december elején kerül majd sor, a zárt meghívási rendszerbe a szakma közép- és felsővezetői számára e-mail regisztráció útján van lehetőség bekerülni.

SOCIAL BOX