Starthoz állt „Az Év irodája” verseny. Már lehet nevezni!

A 2005-ben alapított iroda.hu csoport mára a kereskedelmi ingatlanpiac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, amely többek között az iroda.hu, a retail.hu, az irodablog.hu és a raktar.hu oldalakat működteti, valamint idén is kiadja hiánypótló jelleggel az „Ingatlan Évkönyvet”, amely szinte az egyetlen prémiumkategóriás szakmai kiadvány a hazai médiában. 2010-ben pedig igazán innovatív ötlettel álltunk elő, hiszen […]

A 2005-ben alapított iroda.hu csoport mára a kereskedelmi ingatlanpiac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, amely többek között az iroda.hu, a retail.hu, az irodablog.hu és a raktar.hu oldalakat működteti, valamint idén is kiadja hiánypótló jelleggel az „Ingatlan Évkönyvet”, amely szinte az egyetlen prémiumkategóriás szakmai kiadvány a hazai médiában. 2010-ben pedig igazán innovatív ötlettel álltunk elő, hiszen első alkalommal rendeztük meg „Az Év Irodája” versenyt, amely azóta rangos rendezvénysorozattá nőtte ki magát, miközben kivívta az ingatlanszakma elismerését is.

A versenyre egyre többen neveznek, a legutóbbi, 2013 januári díjátadó rendezvényünkön immár 140 prominens szakember vett részt, hogy együtt ünnepeljük a győzteseket. A győztesek és helyezettek pedig komoly szakmai referenciaként értékelik a versenyen elért eredményeiket, amelyeket az üzleti életben is egyre jelentősebb értékként kezelnek. Számos világszínvonalú irodát, irodaházat és elismert ingatlanpiaci szakembert ismertettünk meg nem csak a szakmával, hanem a nagyközönséggel is, amely jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a nyugati társadalmakban megjelenő modern munkakultúrák itthon is széles körben elterjedhessenek.

Idén hat kategóriában nevezhetnek a pályázók a www.azevirodaja.hu honlapon, de a korábbi évekhez képest némi változás is történt, így „Az Év Legzöldebb Irodaháza” helyett „Az Év Zöld Ingatlanprojektje” kategóriában lehet indulni, ahol így immár nem csak irodaházak, hanem ipari és kiskereskedelmi ingatlanok is pályázhatnak. Szintén új kategória az „iroda.hu Innovációs Díj”, ahol bármilyen projekt nevezhető függetlenül attól, hogy egy ingatlanról, egy okostelefon-alkalmazásról, egy innovatív gondolatról, vagy bármilyen szolgáltatásról van szó, amely kapcsolódik a kereskedelmi ingatlanpiachoz.

A hat kategória:

• Az Év Irodája 2013,
• Az Év Zöld Ingatlanprojektje 2013,
• Az Év Üzemeltető Cége 2013,
• Az Év Irodapiaci szereplője 2013,
• Az Év Irodaháza 2013 Közönségdíj,
• iroda.hu Innovációs Díj 2013.

A verseny egyes kategóriáinak támogatói között üdvözölhetjük a HuGBC-t (Az Év Zöld Ingatlanprojektje), a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fórumát (Innovációs díj), valamint az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesültet (Az Év Irodaháza Közönségdíj). A pályázatok elbírálása több lépcsőben történik, mint azt már megszokhattuk. Először a közönségszavazásra kerül sor, majd a hagyományosan magasan kvalifikált szakmai zsűri értékeli a pályázatokat, végezetül megnevezi a győzteseket, akiket a 2014 januárjában megrendezésre kerülő Díjátadó Gálán hirdetünk ki. A tavalyi évben a versenyen elindult 52 nevezőre több mint 250.000 szavazat érkezett.

„Az Év Irodája” versennyel az iroda.hu csoport egyrészt a hazai ingatlanpiac fejlődéséhez, a munkahelyi kultúra igényes bemutatásához; másrészt a nagyvilágban zajló kereskedelmi ingatlanfejlesztési, irodakialakítási, belsőépítészeti trendek bemutatásához, népszerűsítéséhez; harmadrészt pedig a fenntartható és környezettudatos fejlődés meghonosításához, a „zöld gondolat” elterjedéséhez szeretne hozzájárulni. „Az iroda.hu csoport meggyőződése, hogy a nyilvánosság ereje és a nemzetközi mércével is kiemelkedő projektek bemutatása hozzájárul a magyar ingatlanpiac fejlődéséhez, az innovatív munkakultúrák elterjesztéséhez, valamint a hazai vállalati szféra európai versenyképességének növeléséhez” – mondta Kalmár Zoltán, az iroda.hu csoport ügyvezető igazgatója.

SOCIAL BOX