Már 40 millió darabot eladtak az új telefonból

Már a Galaxy S4 bemutatkozásakor tudni lehetett, hogy az androidos világ egyik sikervárományos termékéről van szó. Megjelenésének első hónapjában már 10 millió darab talált gazdára a Samsung első 1080p-s zászlóshajójából, négy hónap elteltével pedig már 30 millióra emelkedett ez a szám. Augusztusban némi megtorpanást tapasztaltak az eladásokban, s alig 5 millió darab Galaxy S4-et értékesítettek, […]

Már a Galaxy S4 bemutatkozásakor tudni lehetett, hogy az androidos világ egyik sikervárományos termékéről van szó. Megjelenésének első hónapjában már 10 millió darab talált gazdára a Samsung első 1080p-s zászlóshajójából, négy hónap elteltével pedig már 30 millióra emelkedett ez a szám.

Augusztusban némi megtorpanást tapasztaltak az eladásokban, s alig 5 millió darab Galaxy S4-et értékesítettek, mostanra viszont már arról számolhatott be JK Shin, a Samsung vezérigazgatója, hogy a telefon bevezetése óta máe több mint 40 millió darabot értékesítettek belőle. Imponáló szám, különösen annak tükrében, hogy az egyik legdrágább okostelefonról van szó.

Az ünnepi szezon pedig még csak most fog kezdődni, így talán megalapozottak lehetnek azok a remények, hogy az év végéig a Galaxy S4-eladások meghaladhatják az 50 milliós számot.

SOCIAL BOX