Piacra jutási lehetőségek, üzleti kapcsolatok a külkereskedelemben

A fórum előadói bécsi, milánói és pozsonyi külgazdasági szakdiplomaták, akik az adott relációk piacairól, üzletkötési sajátosságairól és aktuális exportlehetőségeiről tartanak előadásokat, majd konzultálnak a személyes találkozókra regisztrált cégekkel. A programsorozat célja a hazai vállalkozások exporttörekvéseinek támogatása, a kkv-k személyre szabott informálása, az időszerű üzleti lehetőségek, befektetési, kereskedelmi aktualitások bemutatása. A korábbi hasonló tájékoztató rendezvénysorozatokon átlagosan […]

A fórum előadói bécsi, milánói és pozsonyi külgazdasági szakdiplomaták, akik az adott relációk piacairól, üzletkötési sajátosságairól és aktuális exportlehetőségeiről tartanak előadásokat, majd konzultálnak a személyes találkozókra regisztrált cégekkel. A programsorozat célja a hazai vállalkozások exporttörekvéseinek támogatása, a kkv-k személyre szabott informálása, az időszerű üzleti lehetőségek, befektetési, kereskedelmi aktualitások bemutatása.

A korábbi hasonló tájékoztató rendezvénysorozatokon átlagosan 120 cég vett részt. A részvétel jó lehetőség az adott külpiaccal való megismerkedésre és az első kapcsolatfelvételre. Az elmúlt években számos európai uniós és balkáni ország bemutatása mellett a keleti nyitás jegyében az orosz és ukrán piacról és üzleti lehetőségekről is tartott előadást a HITA országszerte. A rendezvények eredményeképpen többek között német, olasz és montenegrói piacon is értek el sikereket magyar kis- és középvállalkozások.
 

SOCIAL BOX