Adventi hangulatot a számítógépekre

A karácsonyra való felkészülés és a karácsony közeledtének szimbóluma még a nem vallásos családokban is az adventi naptár. Habár az üzletekben ma már számos féle és fajta kalendárium közül lehet választani, azok, akik igazán szép és egyedi naptárat szeretnének nyitogatni 24 napon át, sajátot készítenek. Az Advent Calendars egyszerűen követhető útmutatóival ebben nyújt segítséget. Ugyan […]

A karácsonyra való felkészülés és a karácsony közeledtének szimbóluma még a nem vallásos családokban is az adventi naptár. Habár az üzletekben ma már számos féle és fajta kalendárium közül lehet választani, azok, akik igazán szép és egyedi naptárat szeretnének nyitogatni 24 napon át, sajátot készítenek. Az Advent Calendars egyszerűen követhető útmutatóival ebben nyújt segítséget.

Ugyan az internet terjedésével sokan már emailben vagy elektronikus üdvözlőlapon köszöntik fel karácsonykor távol élő barátaikat, ismerőseiket, azok, akik igazán személyes, szívhez szóló üzenetet szeretnének küldeni, ragaszkodnak a hagyományos, papíralapú formához. Azért ezen a téren is hasznát lehet venni a számítógépnek, például a Handmade greetings szoftverrel, ami a személyreszabott üdvözőlapok készítésében ad kreatív tippeket.

Amennyiben unjuk már a szokásos fotókat és van egy windowsos mobilunk, a North Pole Photo Booth segítségével egyszerűen feldobhatjuk a képeket Mikulás-motívumokkal, pl. Mikulás-szakállt,botot vagy sapkát adva a portrék szereplőinek.

SOCIAL BOX