Windows Azure Circle partnerré vált az Euro One

Az Euro One Számítástechnikai Zrt. az informatikai tervezésben és költöztetésben (deployment) komoly kompetenciákkal rendelkezik – nyilatkozta Kőrösi Tamás, a cég stratégiai igazgatója. Körösi hozzátette, egyszerre foglalkoznak hagyományos licencértékesítéssel és felhőalapú szolgáltatással, illetve a Circle programtól függetlenül magát az Azure-hoz való hozzáférést is értékesítik a vállalatoknak a Microsoft EA vállalati licenckonstrukció részeként. A vezető kiemelte, az […]

Az Euro One Számítástechnikai Zrt. az informatikai tervezésben és költöztetésben (deployment) komoly kompetenciákkal rendelkezik – nyilatkozta Kőrösi Tamás, a cég stratégiai igazgatója. Körösi hozzátette, egyszerre foglalkoznak hagyományos licencértékesítéssel és felhőalapú szolgáltatással, illetve a Circle programtól függetlenül magát az Azure-hoz való hozzáférést is értékesítik a vállalatoknak a Microsoft EA vállalati licenckonstrukció részeként.

A vezető kiemelte, az Azure olyan felhőszolgáltatás, amelyben az alkalmazásfejlesztési és -futtatási platformot, a tárhelyet és akár a licencekkel együtt a virtuális gépeket is rugalmasan konfigurálhatja az ügyfél. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a megrendelők valóban csak azért a kapacitásért fizessenek (óradíj alapon), amit ténylegesen használtak.
A szakember rámutatott, a felhőben működő szerverek biztonságosan összeköthetők a telephelyen futtatott privát felhő infrastruktúrával (hibrid felhő), és a Microsoft Cloud OS koncepcióját követve egységesen felügyelhetők. A környezet multiplatform, azaz Linux vagy Oracle rendszerek is költöztethetők, illetve futtathatók a Windows Azure-ban.

„Az Euro One felvétele a Windows Azure Circle programba azt tanúsítja, hogy a vállalat képes olyan nyilvános felhőalapú megoldásokat nyújtani, amelyek választ jelentenek napjaink üzleti kihívásaira” – mondta Phil Sorgen, a Microsoft nemzetközi partnercsoportjának alelnöke. „A Windows Azure Circle programhoz csatlakozással az Euro One bizonyítja a Microsoft felhőalapú technológiái terén szerzett szakértelmét, valamint a nyilvános felhőszolgáltatások iránti elkötelezettségét.”

A Microsoft Partner Network segítségével a partnerek megerősíthetik a legújabb technológiák terén megszerzett vezető piaci pozíciójukat, jobb szolgáltatásokat nyújthatnak ügyfeleiknek, illetve a világ egyik legaktívabb és leginkább sokszínű partnerhálózatához csatlakozhatnak, amelynek világszerte mintegy 640 ezer cég a tagja.
 

SOCIAL BOX