Most kattints! Elindult a közönségszavazás Az Év Irodája versenyen

Az Év Irodája verseny hét kategóriájában idén összesen 79 pályázó indult, vagyis a hazai ingatlanpiacot ismét alaposan megmozgatta a pályázat. A honlapunkon szavazó látogatók fantasztikus irodákat, épületeket, innovatív megoldásokat és ingatlanpiaci szakembereket ismerhetnek meg, vagyis az iroda.hu csoport immár hagyományos versenye idén is a hazai ingatlanpiac igazán látványos seregszemléje. A névadó versenyen 22 iroda indult, amelyek […]

Az Év Irodája verseny hét kategóriájában idén összesen 79 pályázó indult, vagyis a hazai ingatlanpiacot ismét alaposan megmozgatta a pályázat. A honlapunkon szavazó látogatók fantasztikus irodákat, épületeket, innovatív megoldásokat és ingatlanpiaci szakembereket ismerhetnek meg, vagyis az iroda.hu csoport immár hagyományos versenye idén is a hazai ingatlanpiac igazán látványos seregszemléje.

A névadó versenyen 22 iroda indult, amelyek között megtalálható ismert világmárka, nemzetközi hátterű szolgáltató központ, hazai startup vállalkozás és már világviszonylatban is jegyzett hazai alapítású cég. Különböző stílusok, színek, formák, amelyek közös nevezője az igényesség, a sokszínűség és az optimista jövőkép. Az új Innovációs Díj kategória szintén nagy népszerűségnek örvend, hiszen igazán izgalmas projektekkel neveztek be a pályázók. De Az Év Coworking Irodája kategóriában is jó néhány közösségi munkahely megjelent, bizonyítva, hogy ötletekben és látványos megoldásokban a hazai munkaerőpiacon sincs hiány.

A hét kategória jelöltjeit itt tekintheti meg:
o iroda.hu Az Év Irodája 2013,
o iroda.hu Az Év Coworking Irodája 2013,
o iroda.hu Innovációs Díj 2013,
o iroda.hu Az Év Zöld Ingatlanprojektje 2013,
o iroda.hu Az Év Irodaháza 2013 Közönségdíj,
o iroda.hu Az Év Üzemeltető Cége 2013,
o iroda.hu Az Év Irodapiaci Szereplője 2013.

Szavazni 2014. január 10-ig lehet a www.azevirodaja.hu oldalon, közvetlenül a Jelöltek adatlapján. Bár a verseny győzteseit a szakmai zsűri nevezi meg, a közönségszavazás fontos tényező a végső sorrend kialakításában.
 

SOCIAL BOX