Célegyenesbe érkezett „Az Év Irodája” verseny

Az iroda.hu csoport szervezésében „Az Év Irodája” verseny 7 kategóriában 80 pályázó indult, ami jelzi, hogy az egyedülálló rendezvénysorozat egyre népszerűbb mind az ingatlanszakma, mind a nagyközönség körében. A szervezők irodákat, közösségi munkahelyeket, irodaházakat, üzemeltetőket, zöld projekteket, ingatlanpiaci szakembereket és innovatív megoldásokat állítanak reflektorfénybe, hogy bemutassák ország-világ előtt a hazai ingatlanpiac és munkahelyi kultúra legújabb, […]

Az iroda.hu csoport szervezésében „Az Év Irodája” verseny 7 kategóriában 80 pályázó indult, ami jelzi, hogy az egyedülálló rendezvénysorozat egyre népszerűbb mind az ingatlanszakma, mind a nagyközönség körében. A szervezők irodákat, közösségi munkahelyeket, irodaházakat, üzemeltetőket, zöld projekteket, ingatlanpiaci szakembereket és innovatív megoldásokat állítanak reflektorfénybe, hogy bemutassák ország-világ előtt a hazai ingatlanpiac és munkahelyi kultúra legújabb, innovatív eredményeit és világszínvonalú értékeit. A közönségszavazás már lezárt, amelynek során közel 34 ezer voks érkezett. Jelenleg a neves ingatlanpiaci szakemberekből álló zsűri az előre meghatározott és objektív szempontrendszer alapján értékeli a pályázatokat, hogy aztán február 6-án a IV. iroda.hu Díjátadó Gálán kihirdessék a győzteseket.

A legnagyobb hazai ingatlanpiaci médiacsoportként számon tartott iroda.hu csoport ügyvezető igazgatója, Kalmár Zoltán elmondta: „az immár 4. alkalommal megrendezésre kerülő versenyen az elmúlt évekhez hasonlóan rendkívül magas színvonalú és izgalmas pályázatokat nyújtottak be a résztvevők, ami tovább erősíti meggyőződésünket, hogy érdemes a hazai ingatlanpiac legújabb eredményeit a szakma és a nagyközönség elé tárni. Az idei év pályázatai alapján markánsan előtérbe kerültek a megosztott munkaállomások, irodák és a közösségi terek. Mindemellett külön öröm számunkra, hogy az ünnepi rendezvény helyszíne az egyedülálló Budapest Music Center, amely 2013-ban került átadásra, így stílszerűen egy innovatív intézmény ad helyet egy innovatív rendezvénynek.”

A gálaestre jegyek itt vásárolhatók.

SOCIAL BOX